[VAND] pui arici african "albino", albi complet cu ochii rosii - din parinti albino
![]() ![]() ![]() |
[VAND] pui arici african "albino", albi complet cu ochii rosii - din parinti albino
underdog |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 18 March 08 From: Bucuresti - Dristor town ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_3050.JPG ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 252 |
||
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
underdog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 18 March 08 From: Bucuresti - Dristor town ![]() |
Pisicile zgarie ?
tepii sunt dati de mama natura ca si mecanism de aparare. pentru arici, omul e o chestie mare, un pradator care vrea sa-l manance. Acum, atat eu cat si sotia mea, ne dam silinta ca aricioii sa se acomodeze cat mai repede cu omul. Au momente in care sunt mai irascibili si alte momente in care stau sa fie trasi de falci si mangaiati. Ne petecem seara, destul de mult timp cu fiecare in parte. Parintii lor nu-si mai ridica tepii, deja s-au acomodat cu noi si stau la orice "schinjuiala" i-am supune. This post has been edited by underdog: 7 Dec 2015, 22:11 |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
simpatice lighioane
![]() spor la infiat! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
rezista la clima noastra?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
underdog |
![]()
|
au nevoie de un minim de 21-22 de grade Celsius. Adica temperatura ambientala ideala si pt om. Mai mult, cu cat temperatura e mai ridicata cu atat ei se molesesc si devin mai docili.
Sub 20 de grade intra la hibernare. Insa, cum aceste animale "africane" au plecat de ceva timp din Africa, instinctul de hibernare nu prea mai exista = moarte sigura. Primul arici l-am achizitionat in urma cu mai bine de 1 an si jumatate si pana acum nu am avut probleme de sanatate cu el. This post has been edited by underdog: 8 Dec 2015, 17:20 |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|
underdog |
![]()
|
Mulțumesc pentru găzduire, se poate închide
Țeposii și-au găsit familii adoptive ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:39 |