suport ochelari ?, ??????
![]() ![]() ![]() |
suport ochelari ?, ??????
iDoctor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|||
Luci350 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
Genial!
Se gaseste si pentru Symbol ? |
--------------------
Renault
Clio, Symbol
2003
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Nu dai cu capu in el?? Nu prea e loc acolo.
Mi-am comandat si eu dar vreau sa-l pun intre plafoniera si oglinda. Asta e codu 8200826850 si e 30 lei la magazin . |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
iDoctor |
![]()
|
cand stai in dreapta dai cu tartaguta in manerul de viraj , asa ca chestie ?????????
sigur , ai ales locul ideal , cu superglue il poti pune unde vrei .... ![]() This post has been edited by iDoctor: 4 Dec 2015, 21:48 |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
N-am stat niciodata in dreapta ...asa ca chestie...dotore!!!
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
iDoctor |
![]()
|
super , te-ai nascut sofer ,
![]() pentru cultura ta dar sa nu\ spui la nimeni , in caroserie esista in spatele tapiteriei loc special pentru acest suport , doua decupaje in tabla ca sa fiu mai clar . ![]() This post has been edited by iDoctor: 5 Dec 2015, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Nu, n-am stat niciodata in dreapta in M3.
Scria cineva p-aci ca-l poti monta unde vrei. ( Mai mi-a scris cineva ca pot sa-mi pun plafoniera cu suport de ochelari. N-am gasit.) Iar decupajele de care zici nu sunt de la manerul de viraj? Acum scuza-ma daca te-am ofensat cu ceva. Si daca nu sunt prea pisalog, pachetul contine si cele 2 surubele de fixare? |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
iDoctor |
![]()
|
surubele nu are ca la logan , acesta este cu sistem miez . se vede in poza de mai sus ,
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
Doctor...ai montat exact suportul cu codul 8200826850?
|
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
iDoctor |
![]()
|
am gasit o poza din care se vede diferenta de prindere intre logan si megane 3 , suportul de megane 2 arata cam asa dar difera lungimea si grosimea picioruselor .
suport.jpg ( Size: 35.68k ) Number of downloads: 720 |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
gangara |
![]()
|
OK. Merci. Deci sa inteleg ca suportul este cel de Logan insa mai trebuie un adaptor...ceva?
Cel putin asa se vede in poza atasata. Ideea suportului de ochelari este foarte buna, vreau sa pun si eu, insa as dori sa stiu daca este suficient sa comand suportul 8200826850. LE: dupa o scurta cautare pe gogu, a reiesit ca pentru M3 trebuie montat suportul 739480015R ce costa cca 170 lei pe Cobalcescu piese. In alta parte n am gasit. This post has been edited by gangara: 7 Dec 2015, 11:14 |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
iDoctor |
![]()
|
cel de logan merge la ..logan ,
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
gangara |
![]()
|
OK. Ala de logan la logan, ala de la reno la reno.
Tu ti ai montat de reno. Ne poti spune de unde ti ai luat piesa? Mai mult ca sigur este suportul 739480015R. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
gangara |
![]()
|
Pentru cine vrea sa isi monteze suport de ochelari cu cca 25 lei si n are chef de alte raspunsuri in doi peri pe forum...puteti considera solutia mea.
Dupa cateva cautari, suportul de Megane este identic cu cel de Logan, diferenta fiind modul de prindere pe caroserie si ...pretul (170 M, 25 Logan). Comandati de la orice reprezentanta Dacia/Reno suportul 8200826850. Este mai ieftin decat la oricare magazine de piese. Ciudat...insa pentru acest reper asa a iesit. Procurati doua saibe de cca 30mm diametru, surub de cca 15mm si piulite inecate (foto). Se pot cumpara de la orice magazin gen Dedeman..Hornach si costa nesemnificativ. Trageti de cheder cu incredere si indepartati usor capitonajul inspre interior. Se va observa airbagul iar deasupra lui se vor vedea doua "urechi" cu niste gauri patrate. Dinspre interior cu doua bolduri am ghicit cat de cat centrul lor care corespund cu gaurile suportului. Suportului I am largit gaurile sa fie ok pentru suruburi si I am taiat cele doua "limbutze" de ghidaj. Luati de bun un bold, iar in dreptul celui de al doilea bold, cu o rigla sau ce aveti la indemana trasati distanta exacta pentru prinderea suporului. Va fi o diferenta de doar cativa mm fata de boldurile initiale. Gauriti capitonajul cat sa intre surubul. Prindeti suportul. Este ceva chinuiala...da in cca 20 de min suportul e sus. Spor! Attached thumbnail(s) 22122015038.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 654 22122015039.jpg ( Size: 1.51mb ) Number of downloads: 607 22122015040.jpg ( Size: 1015.47k ) Number of downloads: 250 22122015041.jpg ( Size: 777.65k ) Number of downloads: 244 |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(gangara @ 4 Jan 2016, 09:44) Se va observa airbagul iar deasupra lui se vor vedea doua "urechi" cu niste gauri patrate. Este ceva chinuiala...da in cca 20 de min suportul e sus. In gaurile patrate se introduc piese de plastic tip "diblu"care usureaza montajul. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gangara |
![]()
|
Cum am precizat anterior...este varianta de montaj pentru suport Logan.
Ceea ce mentionezi este corect, insa daca se monteaza suport dedicat Megane (sau stii tu niste "dibluri" compatibile cu suportul Logan...). Eu nu am vrut sa cheltui 170 de lei, de aceea am gasit o solutie foarte ieftina, respectiv montarea unui suport tip Logan. This post has been edited by gangara: 4 Jan 2016, 12:59 |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
iDoctor |
![]()
|
misto ...tigania ,,,,,,,,,la dacie se scoate furtun de la carburator ca setul motor este scump
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
gangara |
![]()
|
Țigănie faci tu dând răspunsuri la misto sau chiar deloc atunci când se cer lămuriri. Ți ai găsit acum să intervii.
Pe subiect...nu e nici un fel de țigănie. Este un suport exact ca cel care trebuie să fie numai ca se prinde în două șuruburi în loc de două dopuri. Diferența fiind de cca 140 lei...sumă considerabilă. Cine nu considera utila această metodă o poate ignora sau un moderator chiar să o șteargă...mi e tot aia. This post has been edited by gangara: 4 Jan 2016, 18:58 |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
dalaras |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 May 08 ![]() |
Vreau sa-l intreb pe colegul "gangara" daca stie si un cod pentru suportul de ochelari dedicat pentru Megane III, i-as fi recunoscator pentru un raspuns. Multumesc.
Eu am intrebat la reprezentanta si mi-au zis ca nu exista asa ceva. This post has been edited by dalaras: 4 Jan 2016, 21:54 |
--------------------
renault
megane
2014/1.5 dci
|
|
iDoctor |
![]()
|
anglia , 32 lire .
daca aveam un trabi tot nu imi bagam unghia in gat pentru 30 de marci . ![]() edit: daca ma respect pe mine ,masina face parte din ...mine . ![]() This post has been edited by iDoctor: 4 Jan 2016, 21:59 |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
|
|
gangara |
![]()
|
@dalaras...Nici o Anglia..nici un ebay..nici un amazon.
La reprezentata ceri 739480015R care e cca 170 de lei..am tot zis anterior. Lor nu le apare in reprezentanta pentru MIII pentru ca e documentat pentru Scenic. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Vroiam sa te intreb, m-am uitat la poze si am vazut ca ai pus in suport ochelari de vedere, niste ochelari de soare ,care sunt mai mari, incap acolo?
Eu am comandat suportul mai mult pentru ochelarii de soare ai nevestimii, care se balangane pe acolo prin cabina... |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
|
|
gangara |
![]()
|
Eu am si ochelari de soare, insa ii tin in torpedo deoarece ii utilizez mult mai rar.
In mod normal n ar trebui sa fie probleme, suportul fiind destul de mare. O sa fac o proba diseara sa vad cum se muleaza in suport si revin. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:17 |