un sfat
![]() ![]() ![]() |
un sfat
Stefan23 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 25 March 13 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
![]() motor de 1.4 e posibil sa mearga (nu stiu cu exactitate, ca nu am facut asa ceva), dar cu schimbat cutie viteze si tot ceea ce presupune tractiune / transmisie... asa ca de ce sa bagi o suma frumoasa in conditiile in care o poti vinde pe asta, adaugi banii pe care i-ai baga cu schimbarea de motor....si iei ceva cu motor 1.6 din fabrica??? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si daca ti se aprinde martorul si la ala? Ce faci? Pui 2.0? Si daca s-apride si la ala de 2.0? Dai jos bancheta din spate si pui 3.0?
This post has been edited by R19/16v: 1 Dec 2015, 21:04 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
PS: pentru trepidatiile mototului si ale cutiei ai verificat suportii motorului si suportul cutiei?? ca pe astea e posibil sa le rezolvi cu cateva sute de lei (pe toate)...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
Stefan23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 25 March 13 From: Ploiesti ![]() |
am fost cu ea la o cunostinta si a umblat la tacheti , mi a pus alt ulei si mi a rupt mufa de pe un injector , de atunci nu mai merge rotund si ma gandeam sa nu mai bag bani in acest motor si sa caut altul de acelasi fel sau mai mare
|
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
mai bine mergi la reprezentanta
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
pentru o mufa rupta si niste suporti la motor / cutie vrei sa schimbi motorul?? mi se pare ca te arunci prea departe... doar daca ai bani de investit
nu de alta, dar motorul 1.4 / 1.6 oricum nu-l iei nou... si cine stie ce investitii mai solicita si ala... si ce-ai facut? bagi bani cat ai da pe o masina noua? nu vad nicio afacere in asa ceva... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
Stefan23 |
![]()
|
Si daca iau tot 1.2 16v inafara de schimbarea motorului mai presupune si alte schimbari ?
This post has been edited by Stefan23: 2 Dec 2015, 13:23 |
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.331 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Calculator de injectie, posibil alte planetare, vezi jugul motor sa fie acelasi, prinderea cutiei pe motor, disc ambraij, volanta, etc ... cu alte cuvinte ... nu cred ca merita ..
Dar eu tot nu am inteles de ce vrei sa schimbi motorul .. This post has been edited by cj98czh: 2 Dec 2015, 13:26 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
nu-i mai ieftin să pui la punct ceea ce ai? și pune'l pe cel care ți'a stricat motorul să scoată niște bănuți. probabil și la mașina nouă se vor mai rupe niște mufe etc etc...
Ai bobine de inducție pe fiecare bujie? e dusă una sau mai multe bobinuțe. nu înțeleg de ce a umblat la tacheți/culbutori, poate a rezolvat și distribuția... This post has been edited by Ayden_CJ: 2 Dec 2015, 18:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
Stefan23 |
![]()
|
este o singura bobina de inductie , bujiile sunt noi scanteie da fiecare fisa insa check engine palpaie intruna si nu se accelereaza cum trebuie ,miroase a gaze nearse , capacul de la ulei avea o spuma alba asa..
|
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
pai daca a rupt un injector,mai functioneaza?
Verifica si MAP-ul. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:30 |