Dauna Totala: Renault Laguna 2, pret
![]() ![]() ![]() |
Dauna Totala: Renault Laguna 2, pret
cretzu194 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 21 July 15 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
- BV81URS NU conduce mai repede decat poate zbura ingerul tau!
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu e dupa ce ceri tu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa ce ceri tu dauna totala ?
Pune poze .. |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
cretzu194 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 21 July 15 From: Brasov ![]() |
Nu am nici o poza facuta, dar sa va dau niste detalii. Roata de rezerva este sparta si indoita, aripa din spate dreapta este adunata, usa din spate dreapta nu se mai inchide, mai are nevoie cam de 5 cm loc sa se inchida.Haionul este indoit jumate, stopul dreapta spate spart. bara sparta, masina nu se mai poate deplasa, a fost dusa cu platforma la constatari. Roata de pe spate dreapta se misca fata/spate cu mana. Ce sa va mai zic, bara de pe fata si aripa staga fata, pentru ca m-a proiectat intr-un Logan care la randul lui a fost proiectat intr-o Honda Acord. Si sincer nu vreau o masina care sa faca pe zapada sau noroiu 3/4 urme in loc de 2. Eu o sa cer chestia asta maine la constatarea facuta la firma de asigurari la care doamne respectiva are asigurare sau daca nu primesc dauna totala vreau ca masina sa fie reparata la Renault si toate piesele sa fie originale.
This post has been edited by cretzu194: 17 Nov 2015, 20:57 |
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Femei la volan, luale-ar mama Ana cu sofatul lor cu tot, incepe sa-mi fie teama cand vad vreo pletoasa din asta in trafic.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
DIn cate zici tu, sigur e dauna totala, piese aftermarket de caroserie nu se gasesc pe renault .... DOar sh daca nu pun cei de la asigurari ...
La mine doar un far oem xenon pe ph2 a fost ~ 1800 lei in reprezentanta ... la ce ai tu acolo depaseste 5000 de euro .. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
si masina 2000 euro , tribunal sens unic
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
pacat de masina -din descrierea colegului se pare ca era echipare privilege sau initiale.
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
cretzu194 |
![]()
|
Si mie imi pare foarte rau, masina era foarte ok, nu avea nici macar o zgarietura, era fara defect, mergea superb, nu m-am bucurat de ea pentru ca am adus-o in tara pe 7 Noiembrie, era masina mea pentru 2 luni de zile. ( am facut schimb cu tatal meu pentru 2 luni, masina mea a ramas la el in Germania, un Focus 2 din 2008 1.6Tdci, care in primavara vreau sa il schimb cu o Laguna
![]() 18 Nov 2015, 19:29: Astazi am fost la reprezetanta Renault cu masina, inspectorul de acolo a zis ca dupa parerea lui e dauna totala. Dupa a trebuit sa merg service-ul asiguratorului unde m-a programat la constatare numai miercurea viitoare. Acum o sa vad ce se intampla, sper sa recuperez banii investiti in masina, nu am nevoie de nici un ban in plus. O sa va tin la curent. This post has been edited by cretzu194: 18 Nov 2015, 19:29 |
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
mih_ll |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 25 July 15 ![]() |
Pune niște poze cu mașina...
|
--------------------
renault
Laguna II
2002
- vn06zlh
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cretzu194 @ 17 Nov 2015, 22:38) Nu e initiale, am cautat peste tot sa vad ce nivel de echipare este dar nu scrie nici pe usita de la torpedou nici pe stalp, nicaieri nu scrie. Dotare Expression...este! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
din ce spune colegul pare a fi echiparea privilege mai are in plus de ce ai scris sus si geamuri cu antiprindere 2 display in bord pe mijloc ,scaune semipiele, radiocd cabasse,3 perdelute ,oglinzile sunt si rabatabile,etc, pe stilpul din drepta unde este abtibildul cu seria sus unde este placuta ovala cum se zice in stinga trebuie sa ai e3 acolo am inteles ca ar fi nivelul de echipare asa este la mine si eu am privilege tot de germania si am vazut la alte reno scris e2 si toate aveau optiuni mai putine.
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(maryus_maryusss @ 18 Nov 2015, 21:04) din ce spune colegul pare a fi echiparea privilege Doar pare.....bine spus. QUOTE ÎMBRACAMINTE SCAUNE POSTAV DENUMIRE INTERIOR EXPRESSION This post has been edited by espacern: 18 Nov 2015, 21:31 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cretzu194 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 18 Nov 2015, 20:55) Asa este poate, nu stiu, nu cunosc. Nu am poze cu masina deoarece nu am apucat sa ii fac poze ( fix la asta nu mi-a stat capul ), masina acum este in curtea celor de la asigurari ( EUROINS , sper sa nu se considere reclama ). Acum astept sa vad ce imi zic ei. Dupa cum am spus, daca se repara masina vreau sa fie reparata cum trebuie, sau daca primesc dauna totala, per total sper sa ies la 0, nu am nevoie de nici un ban in plus, ma indragostisem de aceasta masina chiar daca e a tatalui meu ( am facut schimb din anumite motive pentru 2 luni ). Eu detin un Ford Focus 2 din 2008, dar sunt hotarat sa il vand si sa cumpar o Laguna 3 2010-2011. |
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
MariusRZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Stai linistit, nici cea mai mare lauda la adresa EUROINS nu e reclama:))
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
cretzu194 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
MihaiBogdan93 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 October 15 From: Onesti ![]() |
Salut. Nu stiu de asigurarile RCA, dar stiu ca la casco, la meganul din 2005 din semnatura, dauna toatala se oferea la reparatii de peste 18.000 lei. Masina a fost busita, mai mult estetic. Bara fata, proiectoare, faruri, o aripa fata, bara spate, stop stanga spate, aripa stanga spate, scut roata rezerva (cred ca asa se numeste), ambele roti pe spate- Toate cele mentionate pana acum schimbate + O usa de indreptat putin ( doar o adancitura de 3-4 mm). Reparatia a ajuns la 16.000 lei, deci nu s-a dat dauna toatala. Masina mergea bine, a fost condusa de la locul accidentului si pana la service-ul Renault (doar rotile din spate mergeau putin pe mai multe carari- dar a fost condusa de o femeie, deci nu prea si-a dat seama).
Aceasta firma de asigurari tine epava si o scoate la licitatie in caz ca se da dauna totala. Intr-un fel e bine ca nu s-a dat, ca masina are doar 130.000km, cumparata de noua in Ro si cam 90.000-100.000 km sunt facuti in vest. |
--------------------
Renault
Megane 3
(2010) 1.5 dCi FAP 110 CP -break
- BC 10 MMB Renault Megane 2 (2005) - 1.5dCi 85 CP- sedan
Opel Zafira B (2008) 1.7 CDTI 110 CP |
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
salut
ar cam trebui sa iti iasa dauna totala. totul va tine de devizul pe care-l vei primi de la sevice-ul agreat de asigurator. legea zice (norma 23/2014): Art. 52. – (1) Valoarea vehiculului la data producerii accidentului se stabilește pe baza valorilor de piață ale unor vehicule de aceeași marcă, tip, model, caracteristici tehnice și dotări, an de fabricație, având un parcurs în kilometri și o stare de întreținere comparabile. (2) Valoarea de piață a unui vehicul se stabilește pe baza sistemelor de specialitate pentru evaluarea vehiculelor înmatriculate permanent în România, precum și în baza oricăror documente prezentate de către partea prejudiciată în dovedirea prejudiciului suferit. (3) În cazul vehiculelor înmatriculate în alte state sau a celor care nu sunt înmatriculate permanent în România, valoarea vehiculului la data producerii accidentului se stabilește pe baza valorilor de piață din statul în care vehiculul este sau a fost ultima dată permanent înmatriculat, precum și în baza oricăror documente prezentate de către partea prejudiciată în dovedirea prejudiciului suferit. cam toate societatile de asigurari aplica legea cu despagubire 75% din valoarea de mai sus , restul de 25% reprezentand epava. legat de epava: "Prin valoare rămasă se înțelege valoarea acelor părți din vehicul rămase neavariate, demontabile și valorificabile, cuprinsă între 0,1% și cel mult 25% din valoarea vehiculului la data producerii accidentului. În cazul unei daune totale, dacă persoana păgubită face dovada radierii din circulație a vehiculului avariat și a valorificării integrale a acestuia către o societate specializată în dezmembrarea și reciclarea vehiculelor, valoarea rămasă este cea menționată în documentele fiscale justificative eliberate de societatea respectivă, fără a putea depăși 25% din valoarea vehiculului la data producerii accidentului." oricum in cazul tau trebuie sa vezi si sa vorbesti la asigurator, respectiv Euroins, sa vezi ce regulament au ei. sunt societati care te despagubesc fara sa iti lase epava si altele care iti dau epava. ce sa zic, bafta, sanse ai de dauna totala. am avut si eu un accident de ceva vreme (m-a folosit unul pe post de frana) si era sa imi dea dauna totala pentru muuuuult mai putin decit ai tu. |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Eu am avut dauna totala la masina din semnatura,am dus-o la rep.renault devizul a fost de 6000€,a venit inspectorul de la firma de asigurari si mi-a dat 3000€ chiar daca eu am dat pe masina 8000€,dar cu piese de la shrot m-am incadrat si am reparat-o,asta a fost acum 5 ani.
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
cretzu194 |
![]()
|
Dimineata la 9:45 sunt programat la constatare, va tin la curent.
|
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
BannedHost |
![]()
|
Deci ?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
cretzu194 |
![]()
|
Deci, inspectorul de la asigurari, baiat fain, inafara de bara spate care a trecut-o in procesul verbal de schimbat, toate piesele le-a dat la reparat. Am fost la 4 service-uri partenere cu EUROINS si toti au zis ca e nebun tipul ca nu au ce repara, acum masina a ramas la Opel Victoria pentru ca cei de la Renault nu vor sa lucreze cu EUROINS. Inspectorul de daune de la Opel Victoria a zis ca masina este sigur dauna totala, dar el trebuie sa fac un nou proces verbal de constatare dupa ce desface piesele de pe masina ( bara fata/spate, mochete portbagaj, etc ) la care sa ataseze niste poze, acest proces verbal il va trimite el ( Opel Victoria ) catre EUROINS, unde va cere ca piesele sa fie schimbate pentru ca nu au cum sa repare, cei din urma o sa faca o balanta intre costul reparatiei si pretul mediu al masinii si atunci sigur o vor declara dauna totala. Am mai fost la cineva care a zis ca imi poate repara masina cu piese din dezmembrari ( haion, aripa dreapta spate, fusta spate, podea portbagaj, stop dreapta spate, bara spate) si ca ma ajunge undeva la 800 euro reparatia, dar cei de acolo nu sunt parteneri cu asiguratorul si nici nu prea vreau masina facuta cu piese din dezmembrari.
|
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
mih_ll |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 25 July 15 ![]() |
Cel mai bn încearcă sa o dai dauna totala dar sa iei și epava ca sa o repari și ieși cel mai castigat
|
--------------------
renault
Laguna II
2002
- vn06zlh
|
|
cretzu194 |
![]()
|
Cam acolo vreau sa ajung
![]() |
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Adica vrei masina facuta din bucati, da' sa-ti iasa si tie de-un cico, nu?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
cretzu194 |
![]()
|
Nu vreau sa imi iasa de nici o cioco...puneti-va in locul meu, aveti o masina fara nici o zgarietura, e facuta praf. Eu vreu sa iau dauna totala si sa vand epava, iar cu banii sa iau alta...Eu aici cer sfaturi de la cei carecau trecut prin asta, nu vreau sa ma imbogatesc de pe urma asigurarilor, dar nici sa isi bata joc de mine.
|
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
Asta e diferit de ce ai spus mai sus.
|
--------------------
DS
5H
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
afara o masina cu asa avarii nu mai capata ,,,, TUV
"CHIAR DACA O REPARI CU PIESE NOI DE ORIGINE " la noi existA o mafie samsari /agenti constatatori si asa multe masini raman in circulatie . 4 URME DE ROTI . This post has been edited by iDoctor: 26 Nov 2015, 13:41 |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
cretzu194 |
![]()
|
|
--------------------
Renault / Ford
Laguna 2 / Focus 2
2004 / 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:33 |