accident Megane II - probleme centuri siguranta, centuri nefuncționale după accident
![]() ![]() ![]() |
accident Megane II - probleme centuri siguranta, centuri nefuncționale după accident
miku |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005
- Bx13LLR
|
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
cel mai probabil centurile s-au declansat la accident, chiar daca nu erau folosite.Elementele pirotehnice nu se pot inlocui, trebuie luate din dezmembrai alte centuri "netrase' si calculatorul de airbag inlocuit.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Daniel19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 January 16 ![]() |
In urma cu cateva zile am avut un accident, mirarea este ca centurile din fata nu au ramas blocate doar cele din spate si nu au sarit airbag-urile. ma puteti ajuta cu informatii?
This post has been edited by Daniel19: 15 Mar 2016, 16:29 |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci
2004 combi
- BH 19 BDR
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
se inlocuesc centurile blocate , calculatorul airbag si se configureaza noul calculator
This post has been edited by Daniel19: Today, 16:29 nu avea centura pusa soferul , impactul fiind puternic le-a declansat pe cele spate . rezolvarea de mai sus . This post has been edited by iDoctor: 15 Mar 2016, 17:11 |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
am avut si eu un eveniment neplacut ( am luat un mistret in plin) si mi-a zburat airbagul de la volan si capsele pirotehnice de la centuri
rezolvarea a fost simpla cumparat airbag volan, calculator airbag , centurile cu capse, sters erorile si ce o mai fi setat el acolo |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:01 |