Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme geam electric, Se deschide dintr-o parte

ytumihai
post 1 Oct 2015, 17:54
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut am și eu o problemă geamul de pe față stânga se deschide și pleacă în față trebuie să îl țin cu mâna împins spre spatele mașini când îl ridic am desfăcut față de usa de pe partea dreaptă ca ală merge bine am observat ca la cel de pe stânga îi lipseau 2 piese de plastic una care venea pe gaura de la geam din mijloc ca o siguranță albă am puso și una care venea pe gaura din partea de spate a geamului cea care scăpa din ușă am puso și pe aceea cu un nit ca așa vine de la magazin la început mi-a mers cât de cât dar trosnea de fiecare dată acea clemă de plastic acum scăpa din nou geamul iese din ușă cu tot cu clemă aceea ce să îi mai fac o să adaug câteva poze imediat să vedeți despre ce vorbesc
https://vid.me/e/CtRL

This post has been edited by ytumihai: 1 Oct 2015, 18:08

Attached thumbnail(s)
IMG_20151001_185640.jpg ( Size: 199.88k ) Number of downloads: 121
IMG_20151001_185613.jpg ( Size: 576.44k ) Number of downloads: 122
IMG_20151001_185602.jpg ( Size: 719.19k ) Number of downloads: 122

--------------------
Renault Megane I 2000 - DB77DAV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Derekul
post 1 Oct 2015, 18:50
Post #2

Membru incepator

From: Calarasi

Trebuie schimbata clema aceea neagra care tine geamul pe cheder. Si eu am patit-o dar la mine s-au rupt toate clemele + sufa. Acum trebuie sa mi le iau + macaraua.
Nu are strica si o verificare la cheder sa nu fie prea larg si de aceea sa-ti scape geamul.

This post has been edited by Derekul: 1 Oct 2015, 18:52

--------------------
Renault Megane 2003 Classic
Renault Megane @ 2003
+
bitsu
post 1 Oct 2015, 20:20
Post #3

Membru

Ia legatura cu Espacern, te poate ajuta, eu de la el am cumparat acea clema.

--------------------
Renault Megane 2003
Renault Megane 1, an 2003, 1.6 16v
+
ytumihai
post 1 Oct 2015, 22:00
Post #4

Membru incepator

QUOTE(Derekul @ 1 Oct 2015, 18:50)
Trebuie schimbata clema aceea neagra care tine geamul pe cheder. Si eu am patit-o dar la mine s-au rupt toate clemele + sufa. Acum trebuie sa mi le iau + macaraua.
Nu are strica si o verificare la cheder sa nu fie prea larg si de aceea sa-ti scape geamul.
*

Mii de mulțumiri pentru răspunsurile rapide dar dacă v-ati uitat am adăugat și un video acolo se vede clema neagră(este aproape nouă nici o lună nu are) care scapa intr-un singur loc și la un momentdat în video am ținut geamul pana trece de acel loc și i-am dat drumu s-a ridicat normal și cu ce mi-ai spus tu derekul am rezolvat problema eu nu am știu ca geamul în partea aia sta doar în clema aia și în cheder mă gândeam ca intră pe undeva pe un șanț în ușă clema aceea dar acum când mi-ai zis e clar eu am chederul puțin rupt acolo unde scapa și este vizibil larg acum problema este alta eu aș vrea să îmi iau cam toate chederele ca sunt praf și rupte si nu știu cât costa și de unde să le iau și dacă se prind cu vreun adeziv

This post has been edited by ytumihai: 1 Oct 2015, 22:04

--------------------
+
Derekul
post 4 Oct 2015, 22:09
Post #5

Membru incepator

From: Calarasi

Incearca la piese auto daca nu la dezmembrari. De prins nu am nici o idee.

--------------------
Renault Megane 2003 Classic
Renault Megane @ 2003
+
espacern
post 5 Oct 2015, 08:22
Post #6

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Clema respectiva culiseaza in interiorul chederului care este mentinut pe pozitie de un U din tabla......verifica daca nu cumva profilul in U s-a indoit/rupt sa nu schimbi degeaba chederul.

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
ytumihai
post 6 Oct 2015, 15:50
Post #7

Membru incepator

QUOTE(espacern @ 5 Oct 2015, 08:22)
Clema respectiva culiseaza in interiorul chederului care este mentinut pe pozitie  de un U din tabla......verifica daca nu cumva profilul in U s-a indoit/rupt sa nu schimbi degeaba chederul.
*

multumesc mult pentru raspuns ideea este ca acel cheder nu se desprinde probabil este lipit si daca tot il dezlipesc as vrea sa il schimb ba chiar as vrea toate 4 chederele daca le ai si la ce pret si daca desfac acel cheder si clema este rupta se poate schimba sau repara?Ca eu cand tin geamul cu mana aud un pocnit intr-o anumita pozitie cand se ridica si m-am gandit sa nu fie ceva prin usa indoit dar daca zici ca este o clema ma gandedsc sa nu fie aia.

--------------------
+
espacern
post 6 Oct 2015, 16:11
Post #8

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Trebuie doar sa te uiti pe sus daca chederul este bine introdus un suportul in forma de U care-l mentine pe pozitie......si face posibila culisarea corecta a clemei (daca nu este rupta).
Nu am chedere/cleme/etc.de vanzare......dar se pot comanda noi.

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
nlu
post 9 Oct 2015, 22:20
Post #9

Membru autentic

Daca e ca sa zic asa '' ciupit'' chederul vezi daca are vreun cunoscut solutie de lipit parbrizul ramasa dupa ce a lipit parbrizul sau luneta si pui unde ai lipsa completand lipsul care-l ai si dupa 24 h este beton zic eu.....ar trebuii sa mearga...... e o solutie sa rezolvi problema

--------------------
Renault Megane sedane Expression 1.6 16v 2007 Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
+
ytumihai
post 11 Oct 2015, 21:43
Post #10

Membru incepator

QUOTE(nlu @ 9 Oct 2015, 22:20)
Daca e ca sa zic asa '' ciupit'' chederul  vezi daca are vreun cunoscut solutie de lipit parbrizul ramasa dupa ce a lipit parbrizul sau luneta si pui unde ai lipsa completand lipsul care-l ai si dupa 24 h este beton zic eu.....ar trebuii sa mearga...... e o solutie sa rezolvi problema
*

multumesc pentru sfat este bine de tinut minte pe viitor dar al meu nu mai este vorba de ciupit este rupta o bucata de cam 6 cm din el asa ca sunt nevoit sa il schimb si nu numai pe cel de pe stanga fata si cel de pe dreapta spate are o bucata de vreo 10 cm rupta si baga aer pe acolo foarte mult.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 07:20
Dacia