Probleme geam electric, Se deschide dintr-o parte
![]() ![]() ![]() |
Probleme geam electric, Se deschide dintr-o parte
ytumihai |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 July 15 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20151001_185640.jpg ( Size: 199.88k ) Number of downloads: 121 IMG_20151001_185613.jpg ( Size: 576.44k ) Number of downloads: 122 IMG_20151001_185602.jpg ( Size: 719.19k ) Number of downloads: 122 |
||
--------------------
Renault
Megane I
2000
- DB77DAV
|
|||
Derekul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 15 From: Calarasi ![]() |
Trebuie schimbata clema aceea neagra care tine geamul pe cheder. Si eu am patit-o dar la mine s-au rupt toate clemele + sufa. Acum trebuie sa mi le iau + macaraua.
Nu are strica si o verificare la cheder sa nu fie prea larg si de aceea sa-ti scape geamul. This post has been edited by Derekul: 1 Oct 2015, 18:52 |
--------------------
Renault
Megane
2003 Classic Renault Megane @ 2003
|
|
bitsu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 1 June 11 ![]() |
Ia legatura cu Espacern, te poate ajuta, eu de la el am cumparat acea clema.
|
--------------------
Renault
Megane
2003 Renault Megane 1, an 2003, 1.6 16v
|
|
ytumihai |
![]()
|
QUOTE(Derekul @ 1 Oct 2015, 18:50) Trebuie schimbata clema aceea neagra care tine geamul pe cheder. Si eu am patit-o dar la mine s-au rupt toate clemele + sufa. Acum trebuie sa mi le iau + macaraua. Nu are strica si o verificare la cheder sa nu fie prea larg si de aceea sa-ti scape geamul. Mii de mulțumiri pentru răspunsurile rapide dar dacă v-ati uitat am adăugat și un video acolo se vede clema neagră(este aproape nouă nici o lună nu are) care scapa intr-un singur loc și la un momentdat în video am ținut geamul pana trece de acel loc și i-am dat drumu s-a ridicat normal și cu ce mi-ai spus tu derekul am rezolvat problema eu nu am știu ca geamul în partea aia sta doar în clema aia și în cheder mă gândeam ca intră pe undeva pe un șanț în ușă clema aceea dar acum când mi-ai zis e clar eu am chederul puțin rupt acolo unde scapa și este vizibil larg acum problema este alta eu aș vrea să îmi iau cam toate chederele ca sunt praf și rupte si nu știu cât costa și de unde să le iau și dacă se prind cu vreun adeziv This post has been edited by ytumihai: 1 Oct 2015, 22:04 |
--------------------
Renault
Megane I
2000
- DB77DAV
|
|
Derekul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 15 From: Calarasi ![]() |
Incearca la piese auto daca nu la dezmembrari. De prins nu am nici o idee.
|
--------------------
Renault
Megane
2003 Classic Renault Megane @ 2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Clema respectiva culiseaza in interiorul chederului care este mentinut pe pozitie de un U din tabla......verifica daca nu cumva profilul in U s-a indoit/rupt sa nu schimbi degeaba chederul.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ytumihai |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 5 Oct 2015, 08:22) Clema respectiva culiseaza in interiorul chederului care este mentinut pe pozitie de un U din tabla......verifica daca nu cumva profilul in U s-a indoit/rupt sa nu schimbi degeaba chederul. multumesc mult pentru raspuns ideea este ca acel cheder nu se desprinde probabil este lipit si daca tot il dezlipesc as vrea sa il schimb ba chiar as vrea toate 4 chederele daca le ai si la ce pret si daca desfac acel cheder si clema este rupta se poate schimba sau repara?Ca eu cand tin geamul cu mana aud un pocnit intr-o anumita pozitie cand se ridica si m-am gandit sa nu fie ceva prin usa indoit dar daca zici ca este o clema ma gandedsc sa nu fie aia. |
--------------------
Renault
Megane I
2000
- DB77DAV
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie doar sa te uiti pe sus daca chederul este bine introdus un suportul in forma de U care-l mentine pe pozitie......si face posibila culisarea corecta a clemei (daca nu este rupta).
Nu am chedere/cleme/etc.de vanzare......dar se pot comanda noi. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Daca e ca sa zic asa '' ciupit'' chederul vezi daca are vreun cunoscut solutie de lipit parbrizul ramasa dupa ce a lipit parbrizul sau luneta si pui unde ai lipsa completand lipsul care-l ai si dupa 24 h este beton zic eu.....ar trebuii sa mearga...... e o solutie sa rezolvi problema
|
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
ytumihai |
![]()
|
QUOTE(nlu @ 9 Oct 2015, 22:20) Daca e ca sa zic asa '' ciupit'' chederul vezi daca are vreun cunoscut solutie de lipit parbrizul ramasa dupa ce a lipit parbrizul sau luneta si pui unde ai lipsa completand lipsul care-l ai si dupa 24 h este beton zic eu.....ar trebuii sa mearga...... e o solutie sa rezolvi problema multumesc pentru sfat este bine de tinut minte pe viitor dar al meu nu mai este vorba de ciupit este rupta o bucata de cam 6 cm din el asa ca sunt nevoit sa il schimb si nu numai pe cel de pe stanga fata si cel de pe dreapta spate are o bucata de vreo 10 cm rupta si baga aer pe acolo foarte mult. |
--------------------
Renault
Megane I
2000
- DB77DAV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:20 |