MOCHETA UDA!
![]() ![]() ![]() |
MOCHETA UDA!
Vioss |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2002,2.0 16V(140cp)
|
|||
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Pai..., cat de mare era apa? Pana unde a ajuns?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
efri2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 09 ![]() |
In portiera ,scoate dopul de jos
|
--------------------
renault
laguna2
2002 privilege
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Nu e o solutie sa scoata dopul, apoi o sa intre praf. Trebuie data jos fata de usa si curatat fundul usii.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Dopul ala de la portiera se desface, curge apa, si dupa ce a curs toata apa, se pune dopul la loc. Dopul nu trebuie scos. Are capac
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
problema este ca dopul vine amplasat undeva in zona manerului si daca masina sta parcata cu botul putin in jos ( in cazul meu ) apa nu se scurge. Eu am dopul scos si tot mi se strange apa in usa. Aveti idee este de la cheder sau pe unde intra apa in usa? Mentionez ca se infiltreaza doar in usa soferului...
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Pai apa oricum intra in usa pe langa periile geamurilor, prin broasca etc. Ideea e sa aiba unde se scurge. Si eu am patit-o zilele astea la o usa din spate, s-au infundat scurgerile si apa a intrat inauntru, udand mocheta. Am miscat un pic chederul din partea de jos si cred ca a curs 1 litru de apa din usa, nu exagerez!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Vioss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 June 13 ![]() |
S-a rezolvat problema.Aveam apa in usa,am scos dopul cum a-ti spus si s-a scurs apa din interior.Am lasat usa deschisa 2 zile si s-a uscat!
|
--------------------
Renault
Laguna
2002,2.0 16V(140cp)
|
|
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Vezi sa nu ai înfundate si scurgerile de sub grila de la stergatoare. Patit eu si rezultatul......, multa apa in masina. In usa la fel, am scos dopul de jos si s-a rezolvat.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 01:40 |