Pompa ABS
![]() ![]() ![]() |
Pompa ABS
taangh |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 11 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|||
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Nu ai pompa de motorina cu motor electric. Alimentarea o face pompa booster din pompa de injectie care e antrenata de cureaua de distributie. Ai un releu pe blocare injectie.
|
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
taangh |
![]()
|
Am modificat atat titlul cat si continutul primei postari.
Este vorba de pompa ABS care merge incontinuu. Singura solutie de oprire este scoaterea bornei de la acumulator. In bord sunt aprinsi martorii STOP, ABS, cheia si frana de mana. Multumesc |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Verifica in primul rand nivelul lichidului de frana, nivelul scazut aprinde cheia si martorul frana de mana.
Unitatea ABS are doar sigurante. E ciudat ca pompa functioneaza si fara contact pus, nu ar trebui sa aiba tensiune fara contact. Pare mai degraba un defect de contact in cazul asta. Stop+ABS poate sa fie de la un senzor de la roti sau mai apare uneori din contact imperfect la conectorul de pe unitatea ABS (mare atentie aici, pinii se indoaie foarte usor la cuplarea mufei) |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
taangh |
![]()
|
Lichidul de frana este ok.
Cheia si ABS au aparut in urma cu ceva timp dar nu le-am prea luat in seama. Masina este folosita doar pentru mers la pescuit. Lipsa ABS-ului nu am considerat-o importanta. STOP si frana de mana au aparut in urma unui zgomot ciudat de fier pe fier la roata dreapta fata (discuri si placute noi). Masina a stat cateva zile pana a m-am hotarat sa o duc la service si am avut surpriza sa gasesc bateria terminata. Pompa ABS a functionat pana a "supt" toata bateria. 3 Sep 2015, 12:09: Daca scot siguranta si merg fara ABS exista si alte efecte secundare? Multumesc This post has been edited by taangh: 3 Sep 2015, 12:09 |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
ccoto |
![]()
|
M-am uitat atat cat ma pricep pe schema electrica, unitatea ABS este alimentata direct de pe baterie. In cazul asta defectul ar fi in blocul ABS.
Daca scoti sigurantele (sunt 3, una de 50, una de 25 si una de 10A), este practic situatia in care esti acum, nu ai ABS insa frana lucreaza normal. |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
taangh |
![]() ![]()
|
Multumesc. Raman deocamdata fara ABS dar pot pleca la pescuit
![]() O sa postez rezultatul dupa ce o sa umble mecanicul in pompa abs |
--------------------
Renault
Kangoo
2009
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ccoto @ 3 Sep 2015, 09:58) Verifica in primul rand nivelul lichidului de frana, nivelul scazut aprinde cheia si martorul frana de mana. Unitatea ABS are doar sigurante. E ciudat ca pompa functioneaza si fara contact pus, nu ar trebui sa aiba tensiune fara contact. Pare mai degraba un defect de contact in cazul asta. Stop+ABS poate sa fie de la un senzor de la roti sau mai apare uneori din contact imperfect la conectorul de pe unitatea ABS (mare atentie aici, pinii se indoaie foarte usor la cuplarea mufei) Maiiiii sa fie ! Cam asa se manifesta de cateva zile si Kangooruu meu.Martori in bord aprinsi de zici ca a venit Craciunul cu luminite. Pe la roti am umblat,lichid de frana este dar unitatea ABS nu dau de ea.Unde dreaku este ? O poza m-ar ajuta sa ies din impas. Multam fain ! |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca vrei sa gasesti unitatea ABS (daca exista dotarea) trebuie sa urmaresti traseul conductelor care pleaca din pompa de frana.......te conduc direct la ea!
Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 261 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ccoto |
![]()
|
Unitatea ABS este ascunsa sub capitonarea de pasla de la bord in compartimentul motor, cam in zona pasagerului. Salta capota si treci pe partea dreapta langa roata. Trebuie sa desfaci doi "braduti" si apoi sa dai la o parte capitonarea.
Attached thumbnail(s) ABS.JPG ( Size: 125.47k ) Number of downloads: 279 |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
eviltuning |
![]()
|
![]() 峠ドライバ Group: Members Posts: 494 Joined: 28 November 10 From: Brasov ![]() |
Se pare ca blocurile de abs au o problema.Si eu am schimbat blocu anu trecut
|
--------------------
Renault
Megane 99' 2.o 16s RXE /
- BV 99 EVL
Laguna 08' 2.0 16v TCe GT
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(espacern @ 5 Sep 2015, 10:12) Daca vrei sa gasesti unitatea ABS (daca exista dotarea) trebuie sa urmaresti traseul conductelor care pleaca din pompa de frana.......te conduc direct la ea! Exista ! Dar poza asta este din alt film ! Oricum multumesc baieti pentru amabilitate.Am sa caut si poate am noroc sa gasesc ceva minor.Poate ... Va tin la curent ! |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
ccoto |
![]()
|
Hai ca desfac la mine dupa amiaza si postez diseara poze cu pozitia unitatii. Oricum, demontarea unitatii se face pe rampa, de jos. Sper ca poza pe care am postat-o mai sus seamana cu Kangoo. Sageata arata zona in care e uunitatea ABS, sub capitonare.
This post has been edited by ccoto: 7 Sep 2015, 13:55 |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(baciudibaciu @ 7 Sep 2015, 08:17) Dar poza asta este din alt film ! Este poza de la Kangoo 1.5 DCI.....din 2015. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ccoto |
![]()
|
Atasat, pozele promise.
Attached thumbnail(s) IMG_20150907_192347.jpg ( Size: 70.26k ) Number of downloads: 254 IMG_20150907_192542.jpg ( Size: 67.27k ) Number of downloads: 245 |
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:23 |