Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vreau sa schimb motorul, A fiert apa.garnitura de chioasa arsa.

cybi
post 23 Aug 2015, 17:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut.nu am mai fost de mult pe aici.si acum am nevoie de ceva păreri.acum cateva zile mia fiert motorul.s,a fisurat radiatorul am pierdut toata zama si nu stiu din ce cauza becul la bord nu mi sa aprins.asa ca am fiert motorul.am ajuns cu ia acasa pe platforma.acum am schimbat radiatorul dar imi baga presiune in vasul de apa.si in3_4 km.incepe iar sa fierbe apa.cred ca e garnitura de chiuloasa arsa ori blocul fisurat.intrebarea mea e ca daca as vrea sa schimb motorul cu totul la ce ar trebuii sa fiu atent.am gasit un motor la 600 lei identic cu al meu.As vrea sa fac asta pt.ca,cred ca ies mai ieftin.va rog cei care stiti spuneti la ce sa fiu atent .multumesc.

--------------------
laguna 1 '96 2,2D
Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 23 Aug 2015, 17:54
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

O garnitura de chiuloasa costa max.100 lei......si nu trebuie schimbat tot motorul pentru asta.

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
cybi
post 23 Aug 2015, 18:05
Post #3

Membru incepator

Group: Members

Ideea e ca nu stiu exact ce are.poate garnitura poate blocul motor fisurat.poate va trebui rectificarea chiuloasa.si de fiecare data mecanicul mai gaseste cate ceva.

--------------------
laguna 1 '96 2,2D
Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 11:09
Dacia