Euro 4 sau 3?, Ce normă de poluare are?
![]() ![]() ![]() |
Euro 4 sau 3?, Ce normă de poluare are?
Lexus_grasu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 July 15 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20150717_085725.jpg ( Size: 2.82mb ) Number of downloads: 105 |
||
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|||
nutu01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 447 Joined: 8 December 13 From: Brasov ![]() |
scrie clar in acte ca este Euro 4
This post has been edited by nutu01: 26 Jul 2015, 19:11 |
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour
- BV55YES
2014 / Start - Stop Bose Edition 2.0/96KW
|
|
Lexus_grasu |
![]()
|
Mulțumesc pt răspuns, vad, scrie, în schimb cum am scris și mai sus, în urma unei căutări google de ore și ore am rămas cu dubii. Din cauza aceasta și întrebarea mea. Uneori google poate fi și un dușman, trebuie BINE selectate informațiile...
Îmi puteți spune va rog și ce emisii are această mașină, văd în semnătură ca aveți aceeași motorizare. |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Masina are norma Euro4 in Germania si in baza de date Renault apare ca "NORMA DEPOLUARE IF 2005" si daca te intereseaza norma stabilita de RAR....asta doar acolo o afli!
Pe viitor cauta pe forum ca sunt subiecte similare.....nu trebuie deschis topic nou. This post has been edited by espacern: 26 Jul 2015, 19:26 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Lexus_grasu |
![]()
|
Mulțumesc mult pentru detalii!
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Lexus_grasu @ 26 Jul 2015, 19:12) Îmi puteți spune va rog și ce emisii are această mașină Emisie CO2=184 g/Km |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Trebuie sa mergi cu actele sau copii la RAR sa-ti spuna norma, stiu multe cazuri in care scria ca la tine pe actele straine euro 4, si pe ei ii doare in basca, le-au facut euro 3, si daca asa vor ei, nu ai nimic de facut in aces sens.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:06 |