Probleme laguna 2, Se reseteaza bordul
![]() ![]() ![]() |
Probleme laguna 2, Se reseteaza bordul
tyby_82 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002 1.8 16v
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Diagnoza in primul rand, verificat firele de la baterie, de la calculator, alternatorul, cam orice are legatura cu alimentarea electrica a masinii.
Posibil sa ai un contact imperfect pe undeva, daca e treaba intermitenta. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
GonZoGFZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 June 14 From: Bucuresti ![]() |
Am patit la fel luna trecuta , de ceva timp imi facea la fel pana cand la un moment dat mi-a picat alternatorul . Mi s-a zis de la service ca daca ma duceam la timp era posibil sa ma coste mai putin repararea lui , dar asa a picat de tot si m-a costat 450 , rotor carbuni , placutele din el , aproape tot , a ramas doar carcasa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / 1.9dci / Dinamyque
|
|
tyby_82 |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri
Am schimbat ieri alternatorul, am curatat mufa la pedala de acceleratie si cablul de la borna + care duce in blocul cu relee, a mers bine masina. Alernatorul vechi avea carbunii uzati dar nu cred ca asta ar fi fost cauza problemelor mele, am conectat un aparat de masura la bricheta iar in 100 km incarcarea a fost intre 14 - 14,4 V. Daca am rezolvat problema o sa aflu in urmatoarea saptamana. Numai bine tuturor |
--------------------
renault
laguna 2
2002 1.8 16v
|
|
Valentinlacusta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 February 15 ![]() |
Sall..... vezi ca s-ar putea sa fie de la baterie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 120 cp
- B45get
|
|
tyby_82 |
![]()
|
se pare ca am rezolvat, in ultima saptamana nu am avut nici un fel de problema cu masina, chiar mi se pare ca a mers mai bine.
da si la baterie m-am gandit, are vreo 5 ani si e un -no name-, cred ca va trebui schimbata. |
--------------------
renault
laguna 2
2002 1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 03:10 |