Laguna 2 107 vs 120 CP dCI, Acceleratie and stuff
![]() ![]() ![]() |
Laguna 2 107 vs 120 CP dCI, Acceleratie and stuff
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Problema este cati cai mai are cea cu motor de 120 !?! Nu mai este la "prima tinerete"
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Pai acu' nu mi-o lua in nume de rau, dar cronometrari sau alte chestiuni legate de performantele unei masini nu se fac "acasa". Nu ti se pare nimic suspect ca aia de 120CP are performantele unui Symbol 1.5dCi 65CP, care cronometrat "acasa" facea 0-100kmph in vreo 15 secunde?!
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
acumaaa, pe bune, conteaza la o masina ca laguna timpul 0-100?
Pe mine muuult mai mult m-ar interesa elasticitatea, reprizele gen 80-120. Eu daca vreau sa plec mai tare de pe loc mi se panicheaza ESP-ul, si imi taie macaroana. Problema nu este la motorizari, ci la suspensia gandita moale, comoda, la masa mare a masinii, ruliul pe care il experimentezi pe viraje. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Corect. Tocmai din motivele invocate de tine, eu indraznesc sa "ma dau" la ea, cand e cazul, doar pe drum drept
![]() Dar tu nu fi modest acu', c-ai una dintre cele mai rapide Lagune diesel, daca nu cumva cea mai rapida in afara de V6 dCi. ![]() This post has been edited by Alexandar: 6 Jul 2015, 10:53 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
MariusRZR |
![]()
|
A mea numai moale si comoda nu e...cred ca ala dinainte a pus arcuri tari. Eu simt orice in masina. Am facut testul asta pentru a compara cu alta cu alt nr de km. Ma gandeam ca motorul meu de 107 cp a obosit dupa 350k km.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
Alexandar |
![]()
|
Pai aparent motorul e la prima tinerete. Hiba o are masina aia cu care ai facut comparatia.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
MariusRZR |
![]()
|
Am facut comparatie cu clipurile de pe youtube, unde ai mai postat altii 0-100 la cea cu 120 cp.
Nu prea ma intereseaza asa de mult cum trage 0-100, doar ca aveam impresia ca nu mai trage. Aparent, se tine bine:)) |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
Alexandar |
![]()
|
Pai aparent posesorii de Lagune cu 120CP nu prea sunt piloti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca iei in calcul uzura cauciucurilor, s-ar putea sa ai surprize. O anvelopa uzata se roteste mai repede si da impresia ca de fapt mergi mai tare decat e viteza reala. oricum, se misca bine masina, mai ales pentru kilometrajul ala.
Desi... eu unul n-as face prea multe plecari fortate de pe loc. Ii rupi oasele babei ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
Alexandar |
![]()
|
Da, aparent se misca foarte bine. Mai ales de la un episod recent in care masina acuza o lipsa atat de mare de putere incat nu a fost in stare sa urce o rampa (spre varful rampei i-a murit motorul), pot spune ca aceasta masina e chiar rapida
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
MariusRZR |
![]()
|
QUOTE(renodood @ 6 Jul 2015, 18:16) Daca iei in calcul uzura cauciucurilor, s-ar putea sa ai surprize. O anvelopa uzata se roteste mai repede si da impresia ca de fapt mergi mai tare decat e viteza reala. oricum, se misca bine masina, mai ales pentru kilometrajul ala. Desi... eu unul n-as face prea multe plecari fortate de pe loc. Ii rupi oasele babei ![]() Cauciucurile sunt noi. Au 2000 km:) Eu asta sunt curios. Altu cu 107 CP cat scoate. Sunt curios cat de mult conteaza uzura motorului. Nu neaparat 0-100, ci 0-140. This post has been edited by MariusRZR: 6 Jul 2015, 19:46 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
QUOTE(MariusRZR @ 6 Jul 2015, 19:04) Cauciucurile sunt noi. Au 2000 km:) Eu asta sunt curios. Altu cu 107 CP cat scoate. Sunt curios cat de mult conteaza uzura motorului. Nu neaparat 0-100, ci 0-140. marius eu din una de 107 cai am facuto de 120 cai si nu a fost nu stiu cat de scump chiar acceptabil,daca esti de prin zona de la mine si ai toate piesele o rezolvam in 2 zile maxim asa lejer This post has been edited by bad_x: 6 Jul 2015, 20:04 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Ti-am trimis un PM. Sunt curios ce modificari sunt necesare. Daca merita investitia pt 13 CP.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:14 |