Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme motor

danyhhh
post 1 Jun 2015, 19:42
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Salutare ! Am o problema cu al meu Megane II 1.5 dci, euro 3. Are anumite momente cand la plecarea de pe loc motorul da sa moara, ca si cum ceva ar fii infundat, lucrul asta il pot compensa din ambreaj+acceleratie. Am observat ca fenomenul asta se produce indeva la 1000-1400 de turatii, si dupa masina scoate un puf negru de fum, ca si cum ceva s-ar fi desfundat si i permite functionarea normala. Tot legat de asta se intampla uneori si in momentul cand retrogradez sa urce in ture lent, sentimentul e ca motorul trage dar ceva tine in loc masina ( acelasi lucru cu un puf negru de fum iar apoi functioneaza normal). Masina are 244.000 de km, a fost intretinuta corespunzator iar ca motorina alimentez in general de la Lukoil. EGR-ul l-am curatat acum cateva zile, era plin de mizerie. Dpdv al consumului acesta nu a crescut, iar fenomenul nu se produce mereu.

P.S: Radiatorul de ulei e infundat putin in partea dreapta jos (cum te uiti la masina) in zona unde e conducta care intra in el. Se poate ca asta sa afecteze masina in felul acesta? ( cand spun infundat ma refer la faptul ca e ulei+mizerie pe o portiune cam cat palma)

This post has been edited by danyhhh: 1 Jun 2015, 19:45

--------------------
Renault / Megane / 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:26
Dacia