Scenic 1 / probleme schimbator viteze, Cutie trepte
![]() ![]() ![]() |
Scenic 1 / probleme schimbator viteze, Cutie trepte
Grecu18 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 5 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2001 / 1.4 16v Benzina
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Dupa ce te bagi sub masina sa vezi ce este pe acolo,poate ne spui tu cate ceva.
Nu prea am inteles ce vrei, dar ma straduiesc...Am inteles ca ai o masina in custodie(nu in proprietate) am inteles ca este vb despre un Renault Megane Scenic a.f. 2001 si ca dai cu mana ca sa vezi jocurile .Am mai inteles ca motorul este "brici" (il apuca nebuneala ,nu scapi). Cu ce anume sa te ajutam nu inteleg.Sa te bagam noi sub masina ca sa vezi jocurile levierului ce actioneaza cutia de viteza sau cum ? Ca sincer imi cam da cu multe necunoscute... Te intreb inca ceva... Daca accelerezi pana in 4000-4500 sau 4389 sau 3726 rt/min tuseste, se gatuie, moare, baseste, il infunzi ? This post has been edited by jas2: 5 May 2015, 21:31 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Grecu18 |
![]()
|
Ma refer la faptul ca schimbătorul nu intră bine în viteze din cauza jocurilor lui. Îl poți mișca și când e în viteză. Și se aude în interior zgomotul când schimbi. Mâine mă uit sub mașină și poate văd care e treaba.
Mai mult să știu dacă e ceva normal la vechimea mașini. Adică sa mai întâmplat și la alții.. Nu doar că îl simt ca decolează prea tare, deja turațiile îi sunt exagerate. This post has been edited by Grecu18: 5 May 2015, 21:33 |
--------------------
Renault
Scenic
2001 / 1.4 16v Benzina
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sa nu nimeresti puntea spate...
O vecina s-a urcat in masina dimineata pe viscol si a inceput sa urle ca i-au furat volanul si pedalele.A sunat si la politie... A venit politia si a constatat ca se urcase in stg.spate in loc de stg. fata. ![]() Sfat Motorul care nu primeste talpa sanatoasa uneori,nu mereu,se" leneveste" si iese la pensie inainte de vreme. This post has been edited by jas2: 6 May 2015, 08:11 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Verifica bieleta antiruliu ca poate fi si aia problema la tina (aia care este prinsa de cutie intro partesi in cealalta de caroserie.
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
ciudat, scenicul meu din 2001 nu are bielete antiruliu, are o teava "stramba' de la roata dreapta pan` la stanga!
si pe fata si pe spate |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Eu ma refeream la acea bieleta care se prinde de cutie intro parte si in cealalta de caroserie -antirasturnare ,antiruliu cum o mai numesc unii -nu stiu exact care e denumirea corecta -la unele modele e din plastic la altele din aluminiu si este rasucita.
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
Grecu18 |
![]()
|
Totuși și sunetul acela când schimb vitezele de la ce? În orice viteză bag simt că dă în ceva și apoi intră. Când stau pe loc și ambalez maneta schimbătorului se cutremură.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001 / 1.4 16v Benzina
|
|
jas2 |
![]()
|
Sunt curios cum reusesti sa ambalezi maneta schimbatorului...
![]() Poate in hartie creponata... This post has been edited by jas2: 7 May 2015, 20:43 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
da, da, maryus_maryusss! la aia lipsa ma refeream si eu
![]() |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 12:02 |