Clio RS 200
![]() ![]() ![]() |
Clio RS 200
Clio_RS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Alta
Altul
2008
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Tu de fapt ce vrei de la masina asta?
Daca ai 20.000 de coco si nu stii ce sa faci cu ei, da-i la saraci. Exista comparatii cate vrei pe net intre Fiesta, Clio RS si Peugeot GTI si mai stiu eu ce jucarii sunt. Avand in vedere ca toate au un motor de 1.6l cu turbina si sunt stoarse de 200CP, ce tuning vrei sa faci? Mai pui inca 20.000 de coco si faci tuning, altfel te duci in targ si iti pui bling bling si o sigla de BMW pe capota. Si succes sa mergi peste linii de tramvai si gropi cu suspensie sport si roti de 18". O sa mergi cu rinichii in punga. Poti sa mai pui un ban si iei si tu un Golf R32. Ala nu mai are nevoie de tuning pentru strada... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
sau un subaru
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Asta daca vrei sa te asfalteze un Golf de 2.0
S-au dus anii 90 &2000, multi ati ramas cu WRX si Evo in minte, dar realitatea s-a schimbat radical in ultimii ani. Nu vreau sa fiu avocatul diavolului da odata ce europenii s-au dat pe turbo i-au cam mancat pe japonezi pe paine. Actualul Golf R nu discuta nici cu mitsu nici cu subaru, nu mai vorbim ca ruleaza cu 30-40% mai economic decat asiaticii. Jante de 18 cu suspensie adaptiva cum va avea in sfarsit si megane-ul merg foarte bine in Bucuresti. Suspensie sport tipic RS + 18" intr-adevar te scutura sanatos, dar nu vad un capat de tara din asta atat cat esti inca tanar. Eu m-as uita mai degraba catre o corsa opc - motor similar de 207 cai + cutie manuala + LSD la un pret mai mic decat clio rs. La ora asta daca vrei "value for money" si vrei neaparat reno ai megane-ul rs simplu, nu trophy-ul. This post has been edited by mircea_aq: 6 May 2015, 17:08 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Din pacate Subaru nu e tocmai cunoscut pentru fiabilitate. Tre sa umbli cu un motor in portbagaj.
Apare acusi si Focus RS, tot 4x4 cu 300CP. Sa vedem cat costa si ce stie. Oricum arata foarte bine in poze. Din pacate Clio RS are ceva probleme cu EDC-ul ala bagat pe gat. Puteau sa aiba si ei o cutie manuala decenta. La 180CP (dar performante similare Clio RS) si un pret bun e si Fiesta ST. Megane se bate cu Focus ST si Golf GTI. 2WD si in jur de 250CP. This post has been edited by nh1980ro: 6 May 2015, 19:57 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
barichello |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 October 12 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 6 May 2015, 19:54) Din pacate Subaru nu e tocmai cunoscut pentru fiabilitate. Tre sa umbli cu un motor in portbagaj. Apare acusi si Focus RS, tot 4x4 cu 300CP. Sa vedem cat costa si ce stie. Oricum arata foarte bine in poze. Din pacate Clio RS are ceva probleme cu EDC-ul ala bagat pe gat. Puteau sa aiba si ei o cutie manuala decenta. La 180CP (dar performante similare Clio RS) si un pret bun e si Fiesta ST.[I][U] Megane se bate cu Focus ST si Golf GTI. 2WD si in jur de 250CP. asta e cea mai buna pe care am citit-o. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 / Koleos /
2012 TCe 90 / dCi 2.0 175CP
- B-494-EDI BZ-49-EDI
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 6 May 2015, 19:54) Din pacate Subaru nu e tocmai cunoscut pentru fiabilitate. Tre sa umbli cu un motor in portbagaj. Apare acusi si Focus RS, tot 4x4 cu 300CP. Sa vedem cat costa si ce stie. Oricum arata foarte bine in poze. Din pacate Clio RS are ceva probleme cu EDC-ul ala bagat pe gat. Puteau sa aiba si ei o cutie manuala decenta. La 180CP (dar performante similare Clio RS) si un pret bun e si Fiesta ST. Megane se bate cu Focus ST si Golf GTI. 2WD si in jur de 250CP. Din fericire AMericanii sunt adepti ai Scubaru.... NU prea sunt probleme la model daca o intretii corespunzator. http://www.subaruhighmileageclub.com/miles200000.html http://www.scoobynet.com/scoobynet-general...-a-impreza.html Sa nu mai zic ca modelul stoc, fara cipuri si resoftari, interne schimbate duce mult si bine.... Normal ca daca umblii zi de zi in 7k ture nu e fiabil motorul, la fel e si la clio rs si la fiesta st si orice alta marca This post has been edited by BannedHost: 8 May 2015, 14:29 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(barichello @ 7 May 2015, 23:33) asta e cea mai buna pe care am citit-o. ![]() Sincer acum, si eu eram fan Clio, si Clio 4 arata foarte bine, dar Clio RS cu Fiesta ST, Polo GTI si Peugeot GTI se bate. M-am uitat la comparatii si toate sunt subiective. Plus ca am vazut ce poate EDC-ul de la Renault, mai ales cand se incalzeste si se pune pe burta si nu mai vrea sa functioneze. La o masina asa zisa sport, nu se face asa ceva. Deci oricum prefer o cutie manuala oricand. Intr-adevar pe linie dreapta, Clio RS castiga, dar pe drum virajat, nu stiu ce sa zic. Plus ca Fordul e mult mai ieftin. Deci daca ai si argumente, le ascult. Asa pot si eu sa te trimit sa cauti pe net si sa vezi ca alte modele sunt mai bune decat RS. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 6 May 2015, 18:08) Actualul Golf R nu discuta nici cu mitsu nici cu subaru, nu mai vorbim ca ruleaza cu 30-40% mai economic decat asiaticii. Nu vreau sa intru in polemica, dar actualul R e cam tot ca si WRX si cativa ani lumina de STI, iar de CS 400 nici nu are rost sa amintim, zic eu. STI este mai bun atat la 0-100, cat si la 1/4. Si ca sa nu mai zic ca pana si Evo VIII(de prin 2004 se fabrica), e mai vanjos decat actualul R, al VW-ului. De consum, n-am ce zice, e destul de mare diferenta. Se ajunge si pana la o medie 2l/100km diferenta intre asiatice si VW. In alta ordine de idei, pana si Sugaru' lu' UXE aproape la fel de vanjos, la 0-100, ca si R-ul actual ![]() This post has been edited by Alexandar: 21 May 2015, 15:41 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
UXE |
![]()
|
Si cand vorbim de astfel de masini, eu zic ca nu are rost sa aducem in discutie consumul. Asta e atitudine tipica de dizelist...
Pai in cate secunde scoate suta Golf R? A mea scoate in 5.9s sau 6s. This post has been edited by UXE: 21 May 2015, 15:14 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Ehh, am zis si eu ca sa te simti mai bine, dom'le!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
UXE |
![]()
|
Aha.. eu daca ma chinui un pic , din 2 miscari o salt peste 300CP .. dar nu se merita....ca idee...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Alexandar |
![]()
|
Fara aproape nici un efort,iar cu ceva mai mult efort, trece de 500cp.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
BannedHost |
![]()
|
si a mea in 8.9 !
![]() ![]() This post has been edited by BannedHost: 21 May 2015, 16:23 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Aici vorbim de masini de serie si nu de avioane.
Asa exista si GTR alpha cu 2000CP care face 1/4 in 7s si ceva, dar acolo vorbim de alte sume de bani. Deci discutia se poarta intre masini de serie, la sume apropiate de bani. In plus masinile mai noi au norme de poluare mai stricte si de aici decurg mai multe limitari. Probabil ca un Subaru STI nu poate fi adus la Euro 6 fara a pierde din putere. La fel, Ford are motor de 200CP dintr-un litru, dar cuplu mic si turatie mare. Daca motorul duce 500CP, nu inseamna ca si transmisia duce puterea aia. Sau ca nu ai lag pana la 3000rpm. Sau si mai rau, nu te mai poti opri, pentru ca iti prajesti franele. @BannedHost Iti iei Focus 1.5 EB? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Alexandar |
![]()
|
CS 400 e masina de serie. Rara, dar de serie. Nu e modificata ulterior, cum e GTR-ul amintit.
Si STI-ul de care vorbesc este Euro6 ![]() Legat de marirea puterii, cred ca nimeni nu e asa cretin sa mareasca puterea masinii fara sa faca modificarile aferente. Plus ca din cate zicea colegu' in jurnal de bord, are de gand sa schimbe franele cu unele de WRX sau STI, nu mai retin. Iar transmisia merge linistita, intrucat este cea care se regaseste si pe WRX. Nu are Ford nici un motor EcoBoost de 1.0l si 200CP. E un pic logic ca un motor de 1.0l benzinar va avea cuplu mic. 170Nm are motoru' asta, adica aproximativ cat ar avea un 1.8, 2.0 (mai slabut) benzinar aspirat. Ceea cred ca e decent pentru un motoras cu 3 pistoane. Iar cuplul maxim pleaca de pe la 1400rpm, chiar mai bine decat la diesel. Deci nu stiu de unde ai auzit-o pe asta cu cuplu mic si turatii mari. This post has been edited by Alexandar: 21 May 2015, 18:39 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Alexandar |
![]()
|
Da, true. Aparent modelul precedent e cel care ela ani lumina.
PS: nu e nevoie sa fac nici un efort, ci doar sa sporesc atentia in privinta anului de fabricatie ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
nh1980ro |
![]()
|
Nu are un motor de serie de 200CP, dar are o chestie care probabil rezista cateva sute de kilometri..
![]() http://www.carscoops.com/2012/09/ford-form...p-10-liter.html In ultimii ani au aparut motoare destul de puternice cu capacitate cilindrica mica. Oricum in cazul de fata nu se mai poate compara Clio RS cu niciuna din cele 2 prezentate. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Alexandar |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
Gabi296 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 August 15 ![]() |
Detine cineva aceasta masina si poate oferi informatii?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Varul meu are unul si a schimbat de trei ori radiatorul de aer conditionat!!! A ajuns la concluzia ca materialul cocleste prea repede in zonele in care sta cate o gaza, ulterior se gaureste in locul respectiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Gabi296 |
![]()
|
Alte informatii despre masina ne poti oferi? Daca tot are varul tau.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 6 May 2015, 17:08) Asta daca vrei sa te asfalteze un Golf de 2.0 S-au dus anii 90 &2000, multi ati ramas cu WRX si Evo in minte, dar realitatea s-a schimbat radical in ultimii ani. Nu vreau sa fiu avocatul diavolului da odata ce europenii s-au dat pe turbo i-au cam mancat pe japonezi pe paine. Actualul Golf R nu discuta nici cu mitsu nici cu subaru, nu mai vorbim ca ruleaza cu 30-40% mai economic decat asiaticii. Ma faci sa rad ![]() |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce discutati despre consum?!
De ce conteaza la un RS cat consuma?! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Gabi296 |
![]()
|
Mai spune-mi, ca sa pot face comparatii.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 10:04 |