Puncte mici de rugina
![]() ![]() ![]() |
Puncte mici de rugina
Claus1982 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 5 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Poze?
Rugina apare pe tabla goala, nu deasupra vopselei. |
--------------------
.
.
.
|
|
Claus1982 |
![]()
|
apar deasupra vopselei, momentan nu am vopseaua sarita...
|
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Am scris pe un alt topic. Ai punctele de la zgura din anti-derapant. E insa posibil sa fi intrat putin in lac-vopsea.
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
tip |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
Eu am ca niste "pete" la balamale (cand deschizi usa) la usi pe interior, cand deschizi portiera. Pare a fi rugina, cand dau cu unghia nu se duce. Cu ce le pot inderparta ?
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
nu prea imi vine sa cred ca e rugina. Eu am vopseaua sarita pe plafon pana la tabla pe o suprafata aproximativ ca unghia de la degetul minc. Acest lucru s-a intamplat la o saptamana de la achizitie, probabil in urma contactului cu o piatra ceva mai mare. Imediat se implinesc 6 ani, dar rugina nu a aparut de nici un fel si masina a stat in toate conditiile mai putin garaj. La fel am o linie frumoasa pe portiere sofer de la un contact cu o doza de bere de la un neamt "civilizat" pe autostrazile din Austria. Acum are patru ani scumpa mea liniuta si la fel nici un strop de rugina.
Da poate cine stie? |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
Tabla pe Megane ar trebui sa fie de cea mai buna calitate si mai mult ca sigur e zincata. Garantia la tabla e de 12 ani.
Puncte de genul ala am avut si eu pe botul masinii, dar s au luat dupa o spalare mai insistenta. |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
e zincate (zici ca e argint - viu
![]() |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
gangara |
![]()
|
Zincata, galvanizata, bai chimice...etc ...s-a inteles ideea
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Claus1982 |
![]()
|
Multumesc frumos pentru raspunsuri, astept sa se fac mai cald afara si o sa o spal eu insitand cu un burete mai tare pe laterale sa vedem ce iasa...
Multumesc inca odata ! |
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
confirm. alb, prima iarna, spalat bine si petele rosiatice tot acolo sunt. nu pare ciobita vopseaua deci tind sa cred ca nu e rugina. sa fie vopseaua nemetalizata mai sensibila?
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
gangara |
![]()
|
Bineinteles ca e mai sensibila. La matuire, zgarieturi, ciobituri...la orice. Doar nu degeaba iau aia min 300E, sau cat o fi, pentru metalizata.
|
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
rMegane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 27 March 14 ![]() |
Si eu am crezut ca am pete de rugina dar se pare ca era mizerie: polen, etc. Cand mergeam la spalatorie petele se mareau, parea ca avanseaza rugina. Si era la 4luni dupa ce am cumparat-o, adica n-avea cum sa rugineasca asa repede.
Vopseaua metalizata are un strat de lac, suprafata e fina, cea nemetalizata are niste pori mici si se prinde mizeria mai usor. This post has been edited by rMegane: 23 Apr 2015, 16:47 |
--------------------
Renault
Megane
2014, 1.5dci 95cai
|
|
tatimeu |
![]()
|
deci asa arata table dupa aproximativ sase ani fara vopsea in locul respective. Masina care nu cred ca a vazut o saptamana per total garaj.
20150423_174635_HDR_1.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 313 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu de azi ma apuc de retusat vopseaua si lacul cu kitul de la Serus si apoi in 2 zile dau polish.
Dupa primele retusuri e ok , pare aceeasi nuanta , dar vreau sa iasa si la nivel. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
DudiSmith |
![]()
|
![]() Membru cotizant ... la pompa si service Group: Members Posts: 112 Joined: 31 May 14 From: Timisoara ![]() |
Am avut si eu d-astea pe "acoperis"; masina inca in garantie; raspuns concesionar: e de la gainat... nu se deconteaza... am vopsit tot acoperisul pe banii mei (aveam vreo 3-4 zone unde se vedea grund-ul).
|
--------------------
Renault
Megane III Sport Tourer
2011 1.5dCi
|
|
Claus1982 |
![]()
|
QUOTE(clamba @ 20 Apr 2015, 13:43) confirm. alb, prima iarna, spalat bine si petele rosiatice tot acolo sunt. nu pare ciobita vopseaua deci tind sa cred ca nu e rugina. sa fie vopseaua nemetalizata mai sensibila? eu am sters cateva puncte si a ramas in locul Acela un punct mic cat varful unui ac... o sa le urmaresc mai atent sa vad ce se intampla ! |
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DudiSmith @ 24 Apr 2015, 21:39) Am avut si eu d-astea pe "acoperis"; masina inca in garantie; raspuns concesionar: e de la gainat... nu se deconteaza... am vopsit tot acoperisul pe banii mei (aveam vreo 3-4 zone unde se vedea grund-ul). Pe vopseaua mea Gri Eclipse , metalizata , nu am nici un fel de urma de ganiat si mi se pare imposibil ca in 4 ani sa nu existe , deci eu presupun ca vopseaua metalizata este mai rezistenta. Claus1982 - la mine urmele de lovituri pe capota sunt de la pietricele si nu sunt cat un varf de ac , ci mai mari , cam 2-3 mm raza. Ale tale poate ca puteau fi rezolvate foarte usor numai cu lac , dar ale mele trebuie mai intai vopsea si apoi lac. Azi am mai verificat retusurile si nu se mai observa diferente de nuanta , ci numai de "relief" , deci va urma un polish dupa ce le rezolv incet pe toate. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
rMegane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 27 March 14 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 27 Apr 2015, 02:12) Pe vopseaua mea Gri Eclipse , metalizata , nu am nici un fel de urma de ganiat si mi se pare imposibil ca in 4 ani sa nu existe , deci eu presupun ca vopseaua metalizata este mai rezistenta. Incearca sa tii masina sub copaci, zi de zi si sa nu cureti gainatul cand il vezi, o sa incepi sa vezi urme. De regula la vopseaua metalizata sare lacul. Calitatea vopselei la Renault mi se pare foarte proasta. De ex. Meganul de la drive test expus de Meridian Vest avea deja lacul sarit pe o portiune de 3-4cm, desi nu avea urme de lovituri. Nu zic ca e mai bine sa iei vopsea nemetalizata, la mine cel putin, sub haion, in dreptul telescoapelor pare ca cineva a pus degetul mare pe caroserie inainte de vopsire, vopseaua e umflata, cu bule. This post has been edited by rMegane: 27 Apr 2015, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane
2014, 1.5dci 95cai
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
Fata de Loganul 1 , unde pur si simplu culoarea rosie ramanea pe mana daca o plimbai pe capota sau plafon ... la M3 sunt foarte multumit . Bineinteles ca peste inca 5 ani este posibil sa observ si eu probleme , dar in prezent , sunt multumit de calitate . In RO se numeste ca este vopsea ecologica , pe baza de apa din cate am auzit in targ , unde preparau vopsele la nuanta .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:16 |