Ce parere aveti despre aceasta mufa de diagnoza?, Diagnoza auto
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre aceasta mufa de diagnoza?, Diagnoza auto
vertical1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 2 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- B 35 MSC
1982
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sunt deschise mai multe topice cu acest subiect......trebuie doar cautat!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vertical1 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 8 Apr 2015, 09:30) Replica dvs.cred ca se incadreaza in rubrica "membru cu rucsac". Fara suparare , dar am specificat clar .Ma intereseaza mufa respectiva ,daca aveti informatii. Daca stiti despre vreo-un topic care m-ar putea ajuta , dati-mi link-ul. Altfel ,"cauta si vei gasi " scrie si in biblie . This post has been edited by vertical1: 8 Apr 2015, 10:10 |
--------------------
Dacia
1300
- B 35 MSC
1982
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu sti sa cauti....intreaba/invata nu arunca cu vorbe goale.
http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...=KKL&gsc.page=1 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' tie ti-e rusine sa cauti, verticalule?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vertical1 |
![]()
|
Din cate inteleg eu ,un forum ,este facut sa pui intrebari si sa afli raspunsuri ,pareri.
Cu ce ma ajuta raspunsul dvs.."Sunt topicuri ,cauta". Imi pare rau daca v-a deranjat replica mea , insa eu caut o solutie nu replici cu "cauta" Am un Scenic din 2000 si am o problema cu stergatorul pe spate (merge numai cand vrea el ).In plus ,vara ,la temperaturi ridicate , mi se opreste motorul si trebuie sa resetez din cheie.Apoi merge o vreme si iar se opreste.Dar numai la temperaturi ridicate ,peste 20 de grade.Speram sa rezolv problema singur cu o mufa corespunzatoare.Pentru ca ultima reparatie la electrician (era o chestie din UCH).M-a costat 900 RON. Am cautat pe net tot felul de solutii ,am cumparat o mufa "VGATE".Insa nu-mi vede nimic si nu citeste acel protocol KWP. Caut o mufa pe care sa fiu % sigur , ca pareri am avut inclusiv cu acea mufa VGATE , si nu afunctionat. Am inteles ca programul DDT2000 citeste mare parte din erori , si acum imi trebuie mufa pentru el .Daca ar fi universala ,adica sa mai citeasca si la alte tipuri de masini ,ar fi super ok , ca mai fac niste ciubucuri si-mi scot banii pe ea. Stima , si sper ca nu v-am suparat prea tare.Doar ca raspunsul dvs, nu m-a ajutat cu nimic.Asa pot sa postez si eu "cauta pe google".Si gasesti tot felul de postari ,multe dintre ele fara relevanta. 8 Apr 2015, 11:02: QUOTE(R19/16v @ 8 Apr 2015, 10:45) Asta se cheama moderare? Am cerut informatii despre acea mufa ,am gresit cu ceva ? This post has been edited by vertical1: 8 Apr 2015, 11:02 |
--------------------
Dacia
1300
- B 35 MSC
1982
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cel mai bine este sa caute cineva pentru el si sa-i puna link-ul.Din punctul lui de vedere.
Uite aici link-ul... http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-56...auta&gsc.page=1 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 03:21 |