Schimbare UPC faza1 cu UPC faza2, - A incercat cineva?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare UPC faza1 cu UPC faza2, - A incercat cineva?
lostris234 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 1.748 Joined: 16 July 10 From: . ![]() |
|
||
--------------------
.
.
- .
.
|
|||
Dezmembrari_Megane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 7 March 15 ![]() |
simplu , toate mufele schimbate la upc atat la cablaj motor cat si la cele ce vin din habitaclu . varianta 2 , faza 2 : cablaj motor , cablaj faruri , cablaj principal , cablaj spate , alte mufe la calculator airbag, (sau calc faza 2 ) alte mufe senzorii abs , ceasuri bord , alege
![]() |
--------------------
renault
megane 2
2008
|
|
lostris234 |
![]()
|
ma bucur ca pentru unii este simplu, dar din pacate nu este chiar asa.
Incerc sa limitez pe cat se poate cheltuielile si munca inutila. Pana una alta voi incerca prima variata: lipesc pe fiecare fir ce intra in UPC o bucata de scotch de hartie si scriu semnalul pe ea, apoi refac conexiunile pe mufele de la UCH-ul de faza2. Problema mea este alta;UCH-ul de faza1 comunica la fel ca cel de faza2 in CAN? care ar fi diferentele majore intre cele doua? |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
nu prea cred, s-ar putea sa faci toate conexiunile corect si sa nu se inteleaga cu restul calculatoarelor.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- DJC
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
lostris234 |
![]()
|
recunosc faptul ca exista aceasta sansa, dar sunt dispus sa incerc...
am avut atatea probleme cu UPC-urile de faza1... Stii ca exista masini din 2006 care au instalatie hibrida (de faza 1 la motor si o combinatie ciudata de interior, cu ceasuri de bord is uch de faza 2 si upc de faza1) Deci se poate... singura problema pe care si mike12 mi-a semnalat-o e alternatorul... |
--------------------
.
.
- .
.
|
|
lostris234 |
![]()
|
Comunica diferit in CAN. Per total... Merge tot, dar nu comanda pompa de benzina si electromotorul.
|
--------------------
.
.
- .
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:11 |