Megane 1 Cabrio: Problema Soft Top, Problema Soft Top
![]() ![]() ![]() |
Megane 1 Cabrio: Problema Soft Top, Problema Soft Top
Nicu88d |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Cabrio 1.6e / 1998 / LPG
- BC 28 BNA
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai putea merge si la reno, sa vezi daca sistemul comunica cu clipul...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
contactul de la frana de mana functioneaza?
Daca da,verifica undeva la limita la care trebuia sa se auda bipul,acolo trebuie sa ai un reper,un senzor de prezenta. Acesta poate fi gen microcontact sau optic,cu fotocelula.In momentul in care primeste informatia ca e in pozitia corecta,se actioneaza partea hidraulica. Asa vad eu lucrurile,nu m-am confruntat cu asa ceva. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
Nicu88d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 13 ![]() |
Salut,
Am verificat sigurantele din nou, senzorul de la frana de mana si este alimentat. In mod normal bip-ul de aude cand ridic acoperisul manual (prima parte a cicluclui) indiferent daca aveam sau nu frana de mana trasa. Am incercat in tercut (pe cand mergea) sa actionez mecanismul fara frana de mana si dadea 5 bip-uri, apoi daca trageam frana de mana, mergea. Acum nu se aude nimic. Probabil voi face o vizita la renault... Sunt deschis oricarei idei. Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane
Cabrio 1.6e / 1998 / LPG
- BC 28 BNA
|
|
gheorghe_tarta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 July 15 ![]() |
pt nicu88d cauta in partea stinga a masini pe interiorul masini pe pirghiile de la decapotare o sa gasesti un senzor miscal putin asta dupa ce ai intors cheia in treapta a doua cu frina de mina trasa si ai facut prima operatie pentru decapotare cea manuala
|
--------------------
renault
megane cabrio
1999
|
|
Ionut_png |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 February 18 ![]() |
Salut. eu am o problema putin diferita, decapoteaza fara probleme, dar când decapotez se aude un zgomot destul de iritant, nu sunt beep.uri e mai mult un fel de sgomot ca și cum ar depune efort pentru a decapota, nu stiu cum sa va explic exact. Zici ca da cineva o gaura in metal cu un burghiu faorte subtire..
![]() Ma poate ajuta cineva sa înteleg exact care ar putea fi problema? Și cu un sfat eventual s-o pot rezolva. Multumesc Am facut o filmare ca sa intelegeti exact cand se aude acel sgomot. Clip video Youtube This post has been edited by Ionut_png: 11 Jun 2019, 14:51 Attached thumbnail(s) IMAG0190.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 98 |
--------------------
Renault
Megane
1999 Coupe Cabriolet
|
|
alex701 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 May 19 ![]() |
Nicu88d, aceeasi problema am avut-o in primavara la prima decapotare dupa iarna, verifica contactele la ansamblul pompei hidraulice.
Ionut_png, la tine pare a fi un solenoid din pompa, s-ar putea sa fi prins ceva mizerie, ai putea incerca sa schimbi uleiul. |
--------------------
Renault
Megane
Cabrio 1.6 16v
|
|
Ionut_png |
![]()
|
alex701, Salut alex. Poate e stupid, dar unde pun ulei pentru pompa hidraulica ?
|
--------------------
Renault
Megane
1999 Coupe Cabriolet
|
|
alex701 |
![]()
|
Pe corpul de plastic al pompei ai busonul (este un surub de bronz), pompa se afla in portbagaj, partea stanga in spatele mochetei
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Cabrio 1.6 16v
|
|
Ionut_png |
![]()
|
alex701 Multumesc mult
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1999 Coupe Cabriolet
|
|
Ionut_png |
![]()
|
Am revenit să vă mulțumesc. Am rezolvat problema cu pompa hidraulică. A dispărut total acel sgomot, folosind acest tip de ulei. Vedeti fotografiile
Seara buna tuturor This post has been edited by Ionut_png: 18 Jun 2019, 17:08 Attached thumbnail(s) IMAG0202.jpg ( Size: 1.98mb ) Number of downloads: 53 IMAG0204.jpg ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 47 |
--------------------
Renault
Megane
1999 Coupe Cabriolet
|
|
alex701 |
![]()
|
Ma bucur ca ai rezolvat cu zgomotul ! Nu stiu cat de bun este acel ulei pentru pompa, aceasta foloseste un ulei hidraulic special (ESSO UNIVIS J26) care din pacate nu se mai fabrica. Firmele de reconditionat pompe din Europa folosesc ulei hidraulic pentru suspensie FEBI BILSTEIN ZH-M 1 L 02615, un ulei foarte apropiat de cel original. Ti-as recomanda sa-l schimi cat mai repede, alfel poti avea surpriza ca in scurt timp pompa sa nu mai mearga.
|
--------------------
Renault
Megane
Cabrio 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:18 |