Parbriz original atermic Symbol2007
![]() ![]() ![]() |
Parbriz original atermic Symbol2007
cristisad |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 28 September 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
heliomat nu cred ca ai sa gasesti la reprezentanta.
cred te referi la acea tenta mov care se vede cu ochelari polarizati. din ce stiu sunt atermice. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cristisad |
![]()
|
Nu stiu daca se merita luat heliomat , e undeva la vreo 1200 ron cred.
Cel atermic e vreo 700. ( respinge mult din razele solare). Din ce auzisem, cele heliomate se inchid la lumina puternica si ma gandeam ca poate ajuta impotriva xenoanelor ilegale din Romania. This post has been edited by cristisad: 9 Mar 2015, 16:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cristisad @ 9 Mar 2015, 15:03) standard,atermic sau heliomat? Vreau sa merg la reprezentanta Renault. Intreaba de pret si la alte ateliere care se ocupa cu montaj parbriz atermic......poate ai surpriza placuta! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect. sunt si la 1/2 pret
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
Parbrizul atermic reduce functionalitatea GPS / detector de radar, in cazul in care folosesti una din cele doua, e mai bine sa ramai la parbrizul clasic.
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La parbrizul atermic exista o zona special lasata pentru GPS.....zona unde este lipita pastila pentru oglinda retrovizoare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristisad |
![]()
|
Respect restrictiile de viteza,nu folosesc statie sau detector,n-am nevoie. Poate ca sunt si tanar si nu merg mult cu masina.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Era vorba si de Gps...
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(cristisad @ 9 Mar 2015, 22:50) ,nu folosesc ...n-am nevoie. A specificat clar ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cristisad |
![]()
|
Consider ca parbrizul atermic e mult mai avantajos decat cel normal.
Vara , cand e foarte cald, parbrizul atermic mai reduce din puterea solara, nu-ti arde bordul, desi sunt parasolare de cumparat ![]() Parbrizele atermice sau cele heliomate se lupta cu puterea solara, cele standar n-o fac deloc. |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
Parbrizul atermic reflecta doar radiatia IR, cea care da caldura.
Plasticul de pe bord se coace de la radiatia UV nu de la caldura. Singurul avantaj notabil este acela ca daca lasi masina in soare nu gasesti 60 grade inauntru. |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Pai punem peste tot geamurile atermice ca soarele nu bate doar pe parbriz si nu mai dam drumul la ac
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 11 Mar 2015, 21:11 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
wolfin |
![]()
|
nu neaparat..eu am pus peste tot folie cu protectie UV e mai ieftin (fata parb.)..plus ca tine si la efractie
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
de unde ai luat si ce bani? ca nu suna rau....
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
QUOTE(alexgeogabriel @ 11 Mar 2015, 21:10) Pai punem peste tot geamurile atermice ca soarele nu bate doar pe parbriz si nu mai dam drumul la ac ![]() Am la Skoda Octavia geamuri atermice si parbriz atermic; sunt originale, puse din fabrica. Nu este mare sfaraiala, bordul si interiorul se incind (aproximativ) la fel de tare ca la alte masini. Ai mai racoare in masina daca o lasi la umbra, decat daca ii pui geamuri atermice. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(z_fdd bacau @ 12 Mar 2015, 11:43) glumesti nu? folie care se pune pune pe geamuri...dar sa aiba protectie uv...pe fata am cu luminozitate 75% sau 90% nu mai tin minte ..trebuie sa ma uit in acte dar cand bate soarele in geamul meu nu ma mai prajesc plus ca devine mov sau ceva de genu ![]() ![]() mentionez ca inainte cand statea masina in soare scaunul era fierbinte iar dupa folii doar cald...deci diferenta..ca inauntu erau tot 60 garde e alta discutie. This post has been edited by wolfin: 12 Mar 2015, 17:29 |
--------------------
pegas
3120
|
|
RazvanF |
![]()
|
Este legal sa foliezi geamurile din fata? Prin 2009 nu era legal, doar cele din spate, cu aprobare rar.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
wolfin |
![]()
|
se vede sa sunt folii pe fata dar nu m-a intrebat nimeni de ele.
+ ca am o hartie de la montatori - un certificat pt montaj. nu sunt convins de valoarea doc dar daca respect legea privind luninozitatea geamului... + politia, cand mi-a fost spart geamul si folia a tinut sa nu cada, "m-au felicitat pt alegere" ![]() parca in 2010 am dat 250 lei toate 5 geamurile- sa raspund si la intrebare This post has been edited by wolfin: 13 Mar 2015, 09:59 |
--------------------
pegas
3120
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Teoretic, pe geamurile laterale fata se pot monta folii de catre un centru autorizat, cu conditia sa se respecte gradul de transparenta de min 70% al acestor geamuri (adica geam+folie sa aiba transparenta min 70%).
Avand in vedere ca geamul vine deja din fabrica cu transparenta cam de 75%, nu se poate monta decat o folie de max 5% opacitate, care este ca si cum nu ar fi. Eu am vrut sa imi montez folie pe geamurile laterale fata. Am fost la un centru autorizat, mi-au masurat transparenta din fabrica a geamurilor, si era de 75%. In aceste conditii nu au vrut sa imi puna, exact din acest motiv: folia maxima admisa era de 5% opacitate, si, daca o puneau, era ca si cum nu ar fi fost. Practic nu a meritat sa dau banii pt o folie de opacitate 5%, montata pe geamurile laterale fata. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
wolfin |
![]()
|
off topic -scuze
crezi ca nu merita 100 lei pt protectie UV? din acest considerent am pus foliile pe masina in principal. un coleg si-a monta recent folii pe spate "ca da misto" ![]() This post has been edited by wolfin: 13 Mar 2015, 10:24 |
--------------------
pegas
3120
|
|
RazvanF |
![]()
|
Protectie UV + in caz de se sparge geamul, ai zis ca folia a tinut geamul spart, ca si masura de siguranta zic ca se merita.
Foliat pe spate ajuta foarte mult daca ai copii, ii protejeaza de lumina puternica a soarelui pe timp de vara. This post has been edited by RazvanF: 13 Mar 2015, 10:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
wolfin |
![]()
|
dupa ce s-a nascut micuta printesa am monta foliile..iar geamul l-au spar ca sa fure scaunul de masina pt bebe...dar nu a cazut ...de fapt si dupa demontare isi pastase forma....
|
--------------------
pegas
3120
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Sa iti traiasca printesa.
![]() Folie pe geamurile laterale spate si pe luneta recomand cu caldura. Chiar simti ca este mai racoare in masina, AC-ul parca este mai eficient, si pasagerii din spate nu mai sunt zapaciti de soarele arzator de afara. In plus, daca se pune o folie mai inchisa (gen 20% transparenta) nu se vede mai nimic in masina, cand privesti de afara. Lucru bun si asta, pt cei care mai lasa cate ceva in masina (gen scaun copil). Aaa...si ar mai fi un avantaj: pe autostrada nu mai esti orbit de luminile autoturismelor din spate, folia filtreaza foarte bine. This post has been edited by theodor2004: 13 Mar 2015, 11:12 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
RazvanF |
![]()
|
Sa revenim ontopic..
![]() This post has been edited by RazvanF: 14 Mar 2015, 08:40 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
|
Luci350 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Si eu as fi interesat de un parbriz atermic pentru un Symbol 2003. Pe unde as putea gasi? Si la ce preturi? Multumesc, |
--------------------
Renault
Clio, Symbol
2003
|
|
cristisad |
![]()
|
Salut,
Am fost la Pilkington(Iasi) , pilkington cunoscuta in toata tara. Parbriz atermic 650 RON, luat pe 08 aprilie 2015, pentru renault symbol 2007 . Dureaza cam 3-4 zile pana il aduce si 6 ore montarea lui. Parbrizul normal costa 400 RON. Sper sa ajute si pe altii aceste informatii, care au parbrize avariate. Eu am rezolvat-o. This post has been edited by cristisad: 9 Apr 2015, 11:47 |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare un pret ok, dar 6 ore montajull??
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
cristisad |
![]()
|
Da, atat mi-au spus ,trebuie sa las masina la ei si sa plec pe jos
![]() Mi-au spus ca dureaza 5-6 ore, nu inteleg de ce. Nu au multi clienti , eram acolo si se ocupau doar de un parbriz, la un mercedes S class. Poate ca dureaza mult cu acel adeziv si scoaterea parbrizului vechi. Parbrizul l-am avut ciobit foarte,foarte putin, dar din cauza ca nu m-am dus sa-l tratez cu vreo 50 -70 lei, a crapat 90% din suprafata, iarna. This post has been edited by cristisad: 9 Apr 2015, 13:07 |
--------------------
Renault
Symbol
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:32 |