geamuri electrice, geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice, geamuri electrice
danbrasov |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault 19
hatchback
1992
|
|||
94NUT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 16 January 14 ![]() |
La mine geamul de pe partea stanga functioneaza dupa ce opresc motorul si scot cheia din contact pana cand se deschide una din usi. Chestia asta am observato si la wolkswagen. Asa ca nu ai de ce te speria, iar despre senzor s-a mai discutat. Sunt si tutoriale pe forum cum sa il repari.
|
--------------------
Renault
Megane
1.4 8v 55kw RT 2000
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Geamul din stanga functioneaza si la mine si dupa ce opresc motorul si deschid una dintre usi
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
danutzBV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 July 14 ![]() |
Ori acum am observat, ori acum se intampla, dar nu reusesc sa ma dumiresc. Opresc masina, scot cheia, actionez butonul, EVRIKA, functioneaza, usi nedeschise. Nu m-am jucat la buton pret de cateva minute, dar dupa, x minute, nu mai. Gata, totul OK. Deci, ma gandesc, ca poate vreun releu, pana se descarca, mai tine tensiune, sau ce stiu eu ce-o mai tine.
Nu am vrut sa cred, dar intr-adevar RENAULT are mai multe mistere decat.... Cu stima, Mai vedem. |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Controlul este din ECU, de aceea iti taie accesul la functionare lui dupa cateva minute. Totul trece prin ECU, lumina la interior se stinge automat dupa 10 min, chiar daca usile raman deschise ( De ex. ). ... este tot o setare.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
danutzBV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 July 14 ![]() |
Ok, deci mai ramane 1 care se va putea rezolva, cald sa fie
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.394 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ai ce sa rezolvi ca asa trebuie (este proiectat) sa functioneze .. la cealalta masina (alta marca) este la fel.
Nu vad de ce te-ar deranja, mie mi se pare o chestie utila .. This post has been edited by cj98czh: 9 Mar 2015, 14:49 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 14:46 |