Cum aflu codul unor piese?
![]() ![]() ![]() |
Cum aflu codul unor piese?
iceglro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru cod corect trebuie identificata masina....nu sunt piese universale.
Doar seria VIN garanteaza o identificare corecta....sau cauta codul chiar pe piesa! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
iceglro |
![]()
|
Am modificat si am adaugat si motorizarea: Masina e o Laguna 2 faza 1, 1.8 16v benzina, cutie manuala 5 trepte
24 Feb 2015, 12:41: Si daca am seria de sasiu unde o introduc sa aflu ce am nevoie? Stiu ca la service la Renault iti zice dar alta varianta mai este? Merci 24 Feb 2015, 12:49: Dar macar numele pieselor daca l-as afla ar fi ceva. Ca pe net suportul de cutie de viteze arata altfel. Deci nu stiu exact ce e bucata aia de aluminiu This post has been edited by iceglro: 24 Feb 2015, 12:49 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Astea sunt codurile la piesele cautate.
Support cutie 8200000023 Support motor 7700115801 This post has been edited by espacern: 24 Feb 2015, 16:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
iceglro |
![]()
|
Super, multumesc mult.
24 Feb 2015, 19:06: Cred ca suportul motor are alt cod. Majoritatea linkurilor pe care le accesez imi arata altceva. Dar macara am gasit poze clare cu ce vreau deci e ok. Merci This post has been edited by iceglro: 24 Feb 2015, 19:06 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(iceglro @ 24 Feb 2015, 17:59) Cred ca suportul motor are alt cod. Daca esti asa de bine informat de ce mai ceri cod? |
--------------------
.
.
.
|
|
iceglro |
![]()
|
era doar o constatare. Am vorbit frumos, am multumit. Am si spus la inceput ca nu stiu ce sa caut. Credeam ca suntem aici o comunitate care ne ajutam, nu ne certam
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(iceglro @ 24 Feb 2015, 20:17) Credeam ca suntem aici o comunitate care ne ajutam Si ajutorul adus de tine este? |
--------------------
.
.
.
|
|
iceglro |
![]()
|
Ok, vad ca esti pus pe cearta. Merci inca o data. Hai sa o lasam asa. Faptul ca tu nu stii pe cine am ajutat nu inseamna ca nu am ajutat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|
espacern |
![]()
|
Pai nu mai bine nu te dai tu "destept"?
Deschizi un topic in care ceri ajutor de cod piesa fara sa specifici EXACT pentru ce masina....parca sunt piese universale. Caut prin baza de date si accesez (cu plata) pentru sa te ajut si te trezesti sa specifici ca suportul motor are alt cod....pai de unde stii codul corect daca tu esti pe langa subiectul asta? Da tu ajuti (adica comentezi gratuit) si ala (singurul cu toate ca multi de pe aici au acces la baza de date) care te ajuta efectiv e pus pe cearta. Nu trebuie sa multumesti....codurile furnizate nu le dau pentru solicitantul topicului (niciodata) ci pentru ca si alti useri care eventual au nevoie. Cam asta cred eu ca este spiritul forumului....comentariile gratuite lasa-le! |
--------------------
.
.
.
|
|
iceglro |
![]()
|
sunt foarte recunoscator pentru ajutor. Piesa cealalta am gasit-o. Am si spus "cred" deci nu sunt sigur. Am si spus de ce cred asta. Altii mi-au spus ca nu se potriveste codul. si chiar am ajutat si pe altii, am un alt cont la care nu mai stiu parola.
Deci chiar iti multumesc. Dar asa cum tu mi-ai spus ceva, altii au zis ca nu se potriveste ala. Eu ce sa cred? Pune-te in locul meu si zi-mi ce faci cand mai multe persoane iti dau informatii contradictorii. <span class='edit'>24 Feb 2015, 21:20:</span> Nu putem sa ne dam mana? eu iti sunt recunoscator pentru ajutor, tu esti impacat ca ai facut o fapta buna si ai ajutat pe cineva la nevoie si ca fapta buna ti se va intoarce inapoi de la mine sau de la altcineva. Si toata lumea e multumita This post has been edited by iceglro: 24 Feb 2015, 21:21 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:45 |