The romanians are coming
![]() ![]() ![]() |
The romanians are coming
Dacia_47_akm.2 |
![]()
|
||
![]() Membru de baza Group: Members Posts: 180 Joined: 24 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 v8
2003 ex: Dacia 1410 injectie / actual: Renault Clio Symbol 1.4 v8 2003
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mersi! Am ce vedea in seara asta, ca filmele de la Oscar is slabe rau. Sper sa fie mai tare ca Borat!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Astia suntem, trebuie sa ne asumam conditia.
|
--------------------
.
.
.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Vazut! Foarte frumos, astept continuarea. Asta e realitatea, ce ne tot aia pe noi? Asta e tara noastra, astea sunt conditiile, de aceea pleaca care pe unde apuca.
Poti sa-i condamni? Ne e rusine cu ei? Mie nu. Imi e rusine cu clasa politica si tot sistemul incompetent care nu le-a creat niciun fel de conditii. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(mars @ 22 Feb 2015, 22:48) Imi e rusine cu clasa politica si tot sistemul incompetent care nu le-a creat niciun fel de conditii. Ce bine le spui matale,Bibicule ! ![]() Lasind gluma la o parte,datorita nemernicilor astia care au tot condus Romania in ultimii 25 de ani, suntem nevoiti sa muncim pe afara. Nu au facut nimic,nimic pentru tara,mama lor de hoti. ![]() This post has been edited by M.C.: 23 Feb 2015, 09:03 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
mi se pare o mare ipocrizie sa pretinzi sa te revolti impotriva discrimarii, pe considerentul ca "noi suntem romani, nu suntem tigani". pai asta ce este, nu tot discriminare, insa a tiganilor?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Nu sunteti satui de acordat sanse tuciuriilor? Au avut ocazia a nu stiu cata oara sa o ia pe un drum bun in 2007 odata cu intrarea in UE... S-au dus sa fure si sa violeze... Din prima. Ca sursa de bani toti cautau ce "combinatii" sa faca, nu sa munceasca. Asa ca este si normal ca vreau sa ma deosebesc in fata oricui fata de aceste anim... oameni. Sunt chiar bucuros ca au ajuns majoritatea peste hotare.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(Bacu @ 24 Feb 2015, 18:09) mi se pare o mare ipocrizie sa pretinzi sa te revolti impotriva discrimarii, pe considerentul ca "noi suntem romani, nu suntem tigani". pai asta ce este, nu tot discriminare, insa a tiganilor? Bacule, ai nimerit prost. Aici e Ku Klux Klanu' Romaniei, numa' piromani si gazeificatori. + cativa puscasi terestri. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
corneliassy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 August 14 ![]() |
Vinovati nu suntem noi ca natie. Vinovata e UE. S-a mai discutat chestia asta cu discriminarea. Daca UE nu a fost de acord cu discriminarea, atunci sa se spele pe cap cu ei, recte discriminatii. Pana nu demult se numeau tigani. Inca de pe vremea lui Cuza care i-a dezrobit. Acum, mai nou au drepturi, inclusiv sa-si schimbe numele in rrom chiar de cei din UE. Dar sa nu-si bata joc de romani cum si-au batut joc de coran. Cand ne-au primit in UE stiau foarte bine ce e la noi in tara. Daca ei au vrut sa fie cat mai departe de Rusia si au vrut sa-i fim aliati impotriva Rusiei sa suporte consecintele.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:20 |