Sfaturi achizitie Megane 3 Coupe, Megane 3 Coupe
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi achizitie Megane 3 Coupe, Megane 3 Coupe
tudorrash |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 February 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2010/coupe
- b295tsm
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bine ca masinile din Autovit sunt samsarite si aia din Germany cu numar de Luxemburg(numar fals) i-ti pare OK!
Posteaza pe topicul dedicat deja deschis cu acelasi subiect! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tudorrash |
![]()
|
Linkul acela l-am postat,in speranta ca cineva va traduce descrierea anuntului si imi voi da seama ce problema are masina,ca sa pot face conectiunea cu pretul foarte mic si numarul de Luxemburg.Luand in considerare ca este foarte aproape de granita cu Luxemburg.numarul respectiv nu stiu si nici tu,nu stiu daca stii,cat de fals este,avand in vedere ca literele XN exista in registrul de numere al tarii.Nu mi s-a parut ok pretul si faptul ca nu arata atat de avariata incat sa scada 10k euro din pretul de piata.Daca ai vazut primul link a fost cu un Megane de pe Autovit,cel despre care v-am cerut parerea.Nu stiu de unde ai inteles tu,ca doar masinile din Autovit sunt samsarite si cele din germania nu.Sunt de parere ca mult mai multe masini sunt samsarite acolo decat aici,fiind si mult mai multe masini,reprezentante,service-uri,etc.Eu am comparat in acest topic fix modelul Renault megane 3 coupe din Romania,de pe mult prea maretul site Autovit.ro cu cele din afara,nu neaparat germania,pentru ca si afara exista comertul cu masini,nu noi l-am inventat.Am facut un nou topic,deoarece am vazut ca exista topic cu renaul megane 3,nu megane coupe sau nu l-am gasit eu inca.
|
--------------------
renault
megane 3
2010/coupe
- b295tsm
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(tudorrash @ 15 Feb 2015, 21:27) numarul respectiv nu stiu si nici tu,nu stiu daca stii,cat de fals este,avand in vedere ca literele XN exista in registrul de numere al tarii. QUOTE Numar de inmatriculare XN9577 Cod de identificare vehicul (VIN) VF1B5710407XXXXXX Model Clio (faza 1 și 2) Tip APV B571 Dupa numar este un Clio....mai vechi! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tudorrash |
![]()
|
Atunci imi cer scuze si imi retrag afirmatia.
|
--------------------
renault
megane 3
2010/coupe
- b295tsm
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
@espacern foarte tare !
![]() @tudorrash O sa iti dau un link cu un coupe. http://olx.ro/oferta/vand-renault-megane-3...html#c3b3171b7a Intradevar masina a fost lovita si reparata de un membru al forumului @caty.. macar la asta poti sa stii adevarul si modul in care a fost reparat, are si o serie de imbunatatire precum bara spate de RS. Vad cateva coupe uri aduse la preturi de bataie de joc dpmdv !!! |
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:58 |