Kangoo 1.5dci, 2005-Problema ventilatie, Nu imi merge decat pe treapta 3.
![]() ![]() ![]() |
Kangoo 1.5dci, 2005-Problema ventilatie, Nu imi merge decat pe treapta 3.
Phaeninho |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 September 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.5dCi
2005
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Doar treapta 3 din cate functioneaza?
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Phaeninho |
![]()
|
3/3. Este ultima treapta.
|
--------------------
Renault
Kangoo 1.5dCi
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
S-a ars rezistanta termica.....trebuie inlocuita sau schimbat modulul cu totul.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
bundy220 |
![]()
|
Chiar de loc,doar ca vreau sa atrag atentia si celor care ii tot cearta pe unii,ca pot gresi si ei sau chiar sa nu stie(poate).
si pe alte topicuri mai sunt unii care zic de rezistente de anumite valori la temperatura si ele sunt de fapt sigurante. Dar daca omul pune rezistenta in loc de siguranta ,oare ce se intampla? |
--------------------
n
n
-
n
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Rezistenta aia este pe langa motorasul de la stergatoare, se vede daca ridici capota si demontezi aparatoarea de plastic. Merge doar pe treapta 3 ptr. ca s-a defectat.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
Phaeninho |
![]()
|
Va multumesc! O sa verific! Am avut un prieten cu aceiasi problema la un Seat. Ca sa o schimbe, a demontat o parte din bord. Trebuie sa fac la fel, sau am acces la ea prin alta parte?
Si de unde pot comanda o asemenea siguranta? Pe autokarma gasesc? Nu stiu o denumire exacta sa pot intreba de ceva anume. O seara buna! This post has been edited by Phaeninho: 18 Feb 2015, 21:33 |
--------------------
Renault
Kangoo 1.5dCi
2005
|
|
bundy220 |
![]()
|
eu iti recomand sa pui si o chestie din acest link
http://www.tehnoelectric.ro/131-senzori_de_temperatura in serie cu siguranta,dar asta despre care zic eu sa fie la o temperatura un pic mai mica decat ce scrie pe piesa ta originala.Asta pe care o recomand se comporta ca o protectie a sigurantei iar la supraincalzire decupleaza apoi la raciore cupleaza inapoi.,astfel nu se mai arde siguranta decat in cazul blocarii acestui releu termic. 18 Feb 2015, 22:42: mai gasesti si aici http://www.soselectronic.ro/comutatoare-re...gurante-termice Dar sunt prea ieftine sa iei de pe net. Mai bine cauti la un megezin de componente electronice. 18 Feb 2015, 22:46: daca te induce in eroare tensiunea de 220v , ca ideie 10 A sunt echivelenti cu aprox 200A in 12v deci ai suficient curent. This post has been edited by bundy220: 18 Feb 2015, 22:46 |
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 05:50 |