Zgomot vant la peste 80Kmh
![]() ![]() ![]() |
Zgomot vant la peste 80Kmh
robespierre |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 29 September 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV 1,5 dCi 90 CP | Kadjar 1.3 EDC 159 CP;
2012|2020
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu am avut pe partea pasagerului. Am rezolvat-o vineri la revizia de doi ani, pe garanție. La mine de pe la 70km/h șuiera destul de tare. la 130km/h era deja insuportabil. Dacă apăsai la intersecția chederului de la geamul mic cu cel de sus tăcea. A dat jos chederul și l-a prins la loc. E ok acum.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
robespierre |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 29 September 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Interesant. Nu au pus vreo garnitura speciala, doar l-au demontat si pus ianpoi?
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Mie așa mi-a zis, că l-a remontat și că nu era pus bine. Nu am stat lângă mașină. Cert e că nu se mai aude.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
sisifjunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 8 February 12 ![]() |
@robespierre,
eu nu am sesizat zgomot de vant, in schimb, in mers am senzatia ca dinspre geamul mic din fata(triunghiul) se aude galagia din afara masinii |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
|
|
barichello |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 October 12 ![]() |
iti zic eu cum o rezolvi
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 / Koleos /
2012 TCe 90 / dCi 2.0 175CP
- B-494-EDI BZ-49-EDI
|
|
robespierre |
![]()
|
QUOTE(sisifjunior @ 8 Feb 2015, 21:35) @robespierre, eu nu am sesizat zgomot de vant, in schimb, in mers am senzatia ca dinspre geamul mic din fata(triunghiul) se aude galagia din afara masinii Inteleg. SI eu aud galagia de afara, insa si vantul (suierat de curent). Chestia cu suieratul la Clio 4 e celebra deja pe forumurile din Italia si Franta. Zice ca se rezolva cum a descris colegul nostru de mai sus. |
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
depinde si de viteza.
eu unul merg, de obicei, intre 70-90 km/h, mai mult n-am unde. pe autostrada am mers cu 130 dar nu am remarcat acel suierat de vant, mai degraba zgomotul facut de anvelope. |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
|
|
robespierre |
![]()
|
SE aude si una, si alta, insonorizarea fiind deficitara. Multi colegi italieni au rezolvat acasa, sigiland chestia aia de plastic negru dintre cele doua geamuri fata cu silicon de baie. DE acolo pleaca o dispersie defectuoasa a aerului la peste 90 kmh si de aici suieratul vantului.
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
AdrianGTA |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 July 07 From: Buftea ![]() |
Gasim undeva un tutorial pentru a sigila chederele? Asa, pe auzite, imi e teama sa ma apuc singur!
|
--------------------
Renault
CLIO ESTATE
2014
- IF-92-HAR ~Make room for the GTA~
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Nu prea ai ce sa faci, asta e solutie tehnica, e low-cost prin urmare mai auzi si vantul.
Se intampla si la case mai mari. Daca bagi silicon sanitar n-o sa rezolvi mare lucru, doar o sa scurtezi durata de viata a chederelor. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
robespierre |
![]()
|
Mie mi-au schimbat in garantie garniturile la ambele usi din fata, insa tot se aude...asta spun si italienii pe forumurile lor duopa ce Renault Italia le-a schimbat pe ale lor. Mai pun silicon intre "sibcile" alea verticale care despart geamul mic de cel mare, cu efect modest insa. Cred ca e din conceptie chestia cu vantul, poate vine si de la oglinzile foarte mari si prost gandite aerodinamic.
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
barichello |
![]()
|
QUOTE(robespierre @ 21 Mar 2015, 11:35) Mie mi-au schimbat in garantie garniturile la ambele usi din fata, insa tot se aude...asta spun si italienii pe forumurile lor duopa ce Renault Italia le-a schimbat pe ale lor. Mai pun silicon intre "sibcile" alea verticale care despart geamul mic de cel mare, cu efect modest insa. Cred ca e din conceptie chestia cu vantul, poate vine si de la oglinzile foarte mari si prost gandite aerodinamic. Mai bine faci cum am spus eu mai sus ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 / Koleos /
- B-494-EDI BZ-49-EDI
|
|
sisifjunior |
![]()
|
am incercat eu metoda ta insa nu am sesizat nici o diferenta, pentru mine zgomotul e acelasi si e constant, proportional cu viteza de deplasare.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
barichello |
![]()
|
cred ca nu l-ai lasat in jos cum trebuie. pe mine ma ia capu de la 80 km/h daca nu-l las putin in jos, iar dupaia nu se mai aude nici macar la 130 km/h
trebuie apasat pe impuls cat sa nu se simta diferenta ca a coborat, ceva gen 1mm maxim, chiar mai putin. |
--------------------
Renault
Clio 4 / Koleos /
- B-494-EDI BZ-49-EDI
|
|
sisifjunior |
![]()
|
eh, acu nu stiu cat a coborat geamul,
am apasat asa ca si cum "butonul ar frige" dar promit ca am sa mai incerc, cine stie! poate nimeresc vreo schimbare! un sfarsit de saptamana cat mai placut! ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
robespierre |
![]()
|
Na, s-a observat vreo schimbare cu metoda lui Barrichello? Sincer nu vad cum o astfel de procedura ar atenua zgomotul de vant...
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
nicio schimbare.
mai nou, am senzatia ca se aude un suierat de la geamurile spate, mai precis cel de pe dreapta(90% sigur ca e el vinovatul). |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
robespierre |
![]()
|
Era de asteptat. Un alt defect de conceptie Clio 4.
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
Renault îl clasifică drept comportament normal, așa e proiectată mașina, după răspunsul primit de la service.
In fine, sunetul e suportabil, nu e deranjant, dacă stai in spate nu se simte, ci doar in față. Ca o paranteză, am mers in spate la un C200 fabricat mai2015 și se aude un șuierat din portbagaj după 80 la oră! Nu se mai fac mașini cu simț de răspundere! |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:35 |