Zgomot infernal la trecerea peste denivelari, ...cu sunet
![]() ![]() ![]() |
Zgomot infernal la trecerea peste denivelari, ...cu sunet
Mareshal |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 29 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
Dinamique 2008, 1.5dci
|
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Bucsele de la cadrul motor, zic eu
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Mareshal |
![]()
|
Cand circul prin parcare, sperii si oamenii
![]() <span class='edit'>5 Feb 2015, 17:22:</span> QUOTE(Synyster @ 5 Feb 2015, 13:47) Tocmai au fost verificate. nu misca nimic. LE: test la suspensii, sunt mai mult decat ok si astea, m-au intrebat daca sunt noi (nu-s noi, sunt de cand e si masina) LE2: si mecanicul a auzit zgomotul, a inteles ca nu e zgomot de la bucse bara stabilizatoare, dar totusi nimic. "Lasati-l sa se accentueze"...pana cand??? 5 Feb 2015, 20:05: Si ca si cum nu era destul, acum cand trag maxim de volan stanga si revin se aude un croncanit din partea stanga. dar nu pare ceva metalic. M-am dus intr-o parcare mai mare si am facut cerculete cu volanul maxim la stanga si dreapta. La dreapta e ok, dar la stanga, desi nu misc volanul din pozitia de maxim, vibreaza/face stanga dreapta foarte usor(e aceeasi senzatie ca si cum ai merge pe drum drept si faci rapid stanga/dreapta din volan) si se aude zgomotul ala la revenirea volanului. This post has been edited by Mareshal: 5 Feb 2015, 20:05 |
--------------------
Renault
Clio 3
Dinamique 2008, 1.5dci
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
In cazul asta e posibil sa fie si de la pivot zgomotul. Exact zgomot din asta am eu acum la Alfa (e drept, configuratia suspensiei nu e ca la Clio), se aude si cand iau de volan, si e un pivot dus. Sau...flansele de la amortizoare, ca alea fac galagie la viraj. La tine mai mult ca sigur ca nu e joc semnificativ, dar e ceva cauciuc dus si freaca fier pe fier in anumite conditii. Mai mergi si la alt mecanic, eventual la reprezentanta, unde au experienta pe modelul asta. Daca esti din Bucuresti iti recomand Mach1 de la WTC, sunt foarte profesionisti si nici nu sunt jepcari sa te puna sa schimbi aiurea piese
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Mareshal |
![]()
|
@Synyster, zgomot ca in inregistrare sau volanul? (sau ambele)...in viraje, in viteza nu am nici cel mai mic zgomot. Am luat curbe stranse, dar evident, nu cu volanul la maxim.
Maine dimineata ma duc la cei care mi-au facut testul la amortizoare si le zic si de pivotul asta. |
--------------------
Renault
Clio 3
Dinamique 2008, 1.5dci
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Zgomot similar cu cel din inregistrarea ta...si cu pietoni care se uita de pe trotuar
![]() Eventual, mai e o idee ca sa vezi pe unde ar fi jocuri, mai sigura decat trasul cu mana sau cu levierul. Mi-a zis-o si mie colegul marian-j si e foarte buna. Poti merge la o statie ITP unde au platforme pentru verificat jocurile si acolo sa ii rogi sa iti puna masina la o astfel de proba. Aparatele alea ar trebui sa spuna exact unde sunt probleme. This post has been edited by Synyster: 5 Feb 2015, 21:29 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
Mareshal |
![]()
|
Multumesc. maine dimineata ma duc sa vad ce e si cu pivotul ala.
6 Feb 2015, 11:11: Rezultatul: cu fix acelasi zgomot infernal, bucse bara stabilizatoare. Am dat comanda de 2 originale cica, 72 ron bucata, in 3-4 zile. Tin minte ca cele originale, cand le-am schimbat aveau material textil inauntru. This post has been edited by Mareshal: 6 Feb 2015, 11:11 |
--------------------
Renault
Clio 3
Dinamique 2008, 1.5dci
|
|
aalex_i |
![]()
|
Alex Ionescu Group: Members Posts: 64 Joined: 2 January 07 ![]() |
Am avut un zgomot asemanator am si intrebat la un moment dat si pe forum. Problema la mine a fost de la bucsele de la bara stabilizatoare au costat undeva la 80 lei bucata. La mine facea doar cand era frig afara si speriam lumea pe strada.
Mecanicii se cam fereasc sa umble pe acolo pentru ca sunt destul de greu de schimbat! |
--------------------
Dacia
Sandero
2017 1.5dci
|
|
SanKraN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 9 February 15 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut o situatie similara, am rezolvato rapid schimbat flanse fata si bucse cadru motor. Masina este ca noua acum
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 1.5 dCi / 50kw 68CP
Gri Metalizat |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:33 |