Cercetare - Stilurile de condus in Romania
![]() ![]() ![]() |
Cercetare - Stilurile de condus in Romania
vlad_burtaverde |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet
aveo
2006
- b-104-vld
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Facut
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B88XKX
|
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Si eu. Multe intrebari ambigue...
|
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Done
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am mai completat si n am primit nimic pe mail. Deci... poti sa astepti ca l completez in 14 zile...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Nu ati inteles nimic. Genul asta de chestionare sunt pentru a trange mail-uri si apoi sa va phoota la icre cu fel si fel de mail-uri.
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B88XKX
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De la colegul de mai sus chiar nu e nici o problema, am mai completat chestionare facute de el si n-au fost probleme. Dupa un timp va trimite rezultatele
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Am completat si eu.
Pentru initiator: daca tot ai contact cu mediul universitar, fa bine si corecteaza temeinic dpdv gramatical chestionarele inainte sa le lansezi, ca sa n-o dai in penibil. Sunt o multime de erori de scriere, dar la una din ele m-a bufnit rasul: "Iti place sa filtrezi cu pericolul" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Va imaginati ca raspunsul nu poate sa-l dea imediat... Dar intr-adevar ar mai trebui corectate intrebarile.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Completat.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
Tamango |
![]()
|
Asteptam rezultatele !
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa astepti mult si bine!
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Tamango |
![]()
|
Data trecuta le-a trimis, poate omu' inca centralizeaza la ele ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 08:46 |