prima frana de dimineata in gol
![]() ![]() ![]() |
prima frana de dimineata in gol
zugry |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015
- de Bucuresti... :) Renault rulez...
|
|||
dragos_p |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 22 March 07 ![]() |
QUOTE(zugry @ 26 Jan 2015, 18:03) De cateva zile observ un lucru care ma pune pe ganduri: la prima franare (adica plec de pe loc si pana la colt am 2-300m, fctie de directie) masina are tendinta de a-si lua elan... in loc sa franeze. Pur si simplu, la atingere, pedala de frana se apasa normal, dar raspunsul masinii este ca si cum ar aluneca pe gheata pentru 1-2 secunde, dupa care incepe sa franeze. Fenomenul se intampla doar la prima frana de dimineata. Ce poate fi? ![]() Sa aerisesc sistemul de franare? ![]() Exact aceeasi problema o am si eu, doar ca la mine nu se intampla numai la prima frana ci tine un pic mai mult. Eu banuiesc ca e din cauza procesului de oxidare a discurilor destul de intens in aceasta perioada, dar e doar o banuiala, nu am o confirmare de la vreun mecanic... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Lux Privilege, 1.6 16v, 110CP,
Clima Automata, Mp3 player, Full airbags, 2007
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
posibil garniturile din pompa .
|
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
zugry |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 December 07 From: Galati, Romania ![]() |
odata cu incalzirea de afara a disparut si fenomenul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer GT Line
1,5 dCi 110CP - aprilie 2015
- de Bucuresti... :) Renault rulez...
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Fenomenul este datorat exact cum a spus si @dragos_p oxidarii discurilor in perioda aceasta de umiditate excesiva. Uneori la prima franare apare si zgomotul de frecare pana discul se curata. Totusi este esential ca macar la primul simptom sa se verifice vizual daca nu sunt scurgeri de lichid de frana pe discuri.
|
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:33 |