Carte de identitate a masinii - noxe ?!
![]() ![]() ![]() |
Carte de identitate a masinii - noxe ?!
Dannyel San |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 11 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
Renault Clio
2003
|
|||
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
iti faci programare la RAR pentru noxe...nu cred ca ai alta solutie
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
Dannyel San |
![]()
|
ms al1n In mod normal nu este vina lor ca nu au trecut? trebuia sa stiu sa cer eu asa ceva? mi.e greu sa cred...si trebuie sa platesc vreo taxa ceva pentru a.mi masura noxele ? sau doar sa imi treaca pe acea foaie..nu stiu..alte pareri ?!
|
--------------------
Renault Clio
Renault Clio
2003
|
|
petreaiulian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 January 15 ![]() |
La rar faci programare platesti o taxa si iti trec noxele in carte rapid.
Nu am inteles faza cu masina e din 2003 si tu o ai din 2008 si de ce te intereseaza pe tine taxa daca aceasta o plateste cumparatorul si nu vanzatorul. Doar daca masina este pe romania din 2003 si atunci cand ai cumparat o tu nu aveai nici o treaba cu taxa, iar trecerea noxelor in carte a fost optionala. Daca esti in situatia asta atunci sigur trebuie ajuns la rar pentru noxe ca sa stii cat e taxa, altfel nu se poate. |
--------------------
Renault
clio mk2 bicorp 1.2 8v 43kw
2000
|
|
Dannyel San |
![]()
|
Sunt al 2.lea propietar , masina e din 2003 Ro iar eu am achizitionat.o in iulie 2008
|
--------------------
Renault Clio
Renault Clio
2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In 2008 se achita taxa doar la masinile noi/la prima inmatriculare....nu si la cele deja inmatriculate.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Dannyel San |
![]()
|
Ms espacern / petreaiulian , clar ca taxa nu e platita , acuma ramane sa vad cum pot rezolva la RAR cu acele noxe trecute in Carte ..
|
--------------------
Renault Clio
Renault Clio
2003
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Faci programare (se poate si pe net) la RAR si te prezinti cu programare/CIV/CI/cerere solicitare activitate+contravaloare....si GATA se face mentiunea in partea de jos cu CO2.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:28 |