Dimensiuni proiector ceata, need help
![]() ![]() ![]() |
Dimensiuni proiector ceata, need help
srevni |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
O774
O65
49O
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
50 cm...asa ca lasa-l asa cu bec normal.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Multam fain. Cand am pus mana pe ele mi s-au parut cam superlong ... nu-i bai. Am gasit si mai scurte 55 mm de la un capat la altul, de la buza la varf doar 37 mm. Vreau musai sa pun becuri mai slabe ... 55W (110W ambele) mi se pare cam mult pt. DRL-uri. Astea cu led au doar 7W/bucata.
|
--------------------
O774
O65
49O
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
pt drl decat cu proiectoarele cu bec schimbat poate e mai bine cu mici barete de led speciale ?
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
- sv
1999
|
|
srevni |
![]()
|
M-am tot uitat la tot felul de modele. Pana la urma, mi-am zis ca la cata ceata prind in oras (si oricat ar fi ceata de groasa in oras nu cuplez proiectoarele), proiectoarele alea sunt nefolosite. Am facut intr-un an aproape 3200 km. Uleiul l-am schimbat ca s-a implinit anul nu limita de km pt. schimbare (mergea pana la 40 de mii conform specificatii). Masina asta, am luat-o sa ma dau prin oras cu ea. Proiectoarele sunt gata cablate, dar zac nefolosite. Asadar, mi-am zis ca asta-i solutia cea mai potrivita.
|
--------------------
O774
O65
49O
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
http://www.aliexpress.com/item/2x-H1-COB-L...1982377934.html astea par mai scurte, daca intra sunt bune ca drl
|
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
- sv
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 05:21 |