contactor portiera, computerul repeta intr-una ca portiera e deschisa
![]() ![]() ![]() |
contactor portiera, computerul repeta intr-una ca portiera e deschisa
lucian25 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 Hatchback 1.6 16v Concorde
|
|||
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Laguna faza 1 are intrerupator pe stalp, faza 2 are microcontact in broasca usii.
La sezonul in care ne aflam probabil ca a inghetat ceva pe acolo. WD-40 la greu in broasca, ideal ar fi dusa masina intr-o incapere incalzita ptr. o noapte. |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
lucian25 |
![]()
|
Multumesc . Am incercat doar cu WD 40 , nu are efect( deocamdata) . Incapere incalzita ( garaj) nu am cum. Astept primavara , oricum la service mi-au zis ca e mult de munca si nu prea merita.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie scoasa macaraua geam pentru ca altfel nu poti scoate mecanismul yala.....nu e chiar asa de mult de munca 30 min.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Am atasat o poza cu piesa care-ti face probleme. Este prinsa de macara cu 2 nituri. Nu stiu daca vine ca si piesa separata, dar cu putina indemanare se poate schimba. Cu un punctator subtire, trasezi pe macara conturul piesei ca sa-ti ramana reper sa o asezi pe pozitie. Scoti niturile cu o masina de gaurit, pui piesa functionala si bagi 2 nituri noi.
Pana la schimbare, poti incalzi incuietoarea cu o lampa de gaz. O tii la distanta sa nu arzi vopseaua. Sau pui apa fiarta intr-o basica deaia de pensionari si o tii pe incuietoare (pe cantul usii unde intra piesa in forma de U de pe stalp) pana se raceste. Sau golesti un spray pt. dezghetat yale. In ideea ca a inghetat ceva pe acolo. Daca nu-si da drumul, va trebui sa cauti o macara sh sa iei piesa de pe ea. contact_usa_inchisa.jpg ( Size: 72.47k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
O774
O65
49O
|
|
lucian25 |
![]()
|
Mersi mult . Incerc cu spray de dezghetat intai.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:07 |