Problema geamuri electrice, urca greu/se blocheaza
![]() ![]() ![]() |
Problema geamuri electrice, urca greu/se blocheaza
Aleex |
![]()
|
||
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|||
eu_silviu20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 November 14 ![]() |
E posibil ca motorasul sa nu primeasca curent destul sau firele de alimentare sa faca contact intre ele.Un electrician ar fi in masura vada exact cu un ampermetru daca primeste cat curent trebuie.Daca nu e asta,atunci eu am urechile prinse
![]() Bafta ! |
--------------------
Renault
Megane Privilege
- MA 54 XXL
2004 Convertible
|
|
vladandrei |
![]()
|
![]() Membru pufos Group: Members Posts: 127 Joined: 26 January 13 From: Bucuresti ![]() |
chestia asta am vazut-o discutata si pe alte forumuri auto. in general e electrica problema, dar e posibil sa fie si sina foarte murdara (mai putin probabil)
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E problema mecanica 100%....trebuie desfacuta si unsa/curatate sina/culisele/cablurile.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
salut,
ai cumva paravanturi ? eu asa am patit din cauza lor geamul urca usor pana la jumatate si apoi de la paravant care atingea de geam si nu mai aluneca cum trebuie se oprea sau o lua singur inapoi |
--------------------
renault
megane 2
- b55wks
2003 bicorp
|
|
Lupsa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 March 15 From: ARAD ![]() |
Ajutatima si pe mine cu o poza de la butoane geamuri din partea soferului ca sa vad firele care intra in butoane cum sunt aranjate dupa culori .va multumesc
|
--------------------
Renault
Megane
- AR12GXM
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:31 |