Geam Dreapta, nu mai primeste curent deloc
![]() ![]() ![]() |
Geam Dreapta, nu mai primeste curent deloc
ibr_suhaib |
![]() ![]()
|
||
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1
- DI-SY 888
2000 RXE 1,6 16V 107PS Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|||
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
vad ca te aibagat putin la geamuri ....
la mine, geamul din spate stanga nu functioneaza cum verific daca primeste sau nu curent? zici de niste leduri, unde ma uit sa vad legurile alea daca sunt aprinse sau nu? butoanele pentru geamurile din spate, sunt pe bord mai jos - in dreptul denunchiului stang multumesc frumos |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
ibr_suhaib |
![]()
|
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
Am rezolvat pana la urma...Era siguranta,care culmea nu arata a fi arsa,dar totusi era arsa.Le-am inversat cu cele de pe spate,si a functionat
|
--------------------
Renault
Scenic 1
- DI-SY 888
2000 RXE 1,6 16V 107PS Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Postez aici, ca sfat general : intotdeauna o siguranta se verifica cu multimetrul daca e buna sau nu. Bineinteles, scoasa din montaj. Precum s-a vazut, verificarea vizuala te poate pacali, suhaib nu e singurul care a patit-o.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 20:47 |