Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

demontare calorifer caldura renault clio an 1995, demontare calorifer caldura

claudiucla
post 7 Dec 2014, 15:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut, va rog, daca m a puteti ajuta cu pasii urmati pentru demontarea unui calorifer caldura habitaclu renault clio an 1995 fara aer conditionat, este pozitionat in partea stanga langa pedale, am desfacut furtunr din compartiment motor, am desfacut clemele din interior dar nu am reusit s ail scot afara, motiv ,nu baga caldura, clazpeta de aer rece cald lucreaza inchide perfect, termostat bun , tur retur din calorifer iese apa, deci calorifer infundat, am incercat cu otet nu merge. MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTOR

--------------------
renault 19 hachtbak - b 44 cav 1990 1721
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 8 Dec 2014, 18:35
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Am trimis info.pe PM!

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
claudiucla
post 8 Dec 2014, 21:06
Post #3

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(espacern @ 8 Dec 2014, 18:35)
Am trimis info.pe PM!
*

MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNSUL PROMPT. AM REZOLVAT ASTAZI FARA DEMONTARE CALORIFER, AM MERS LA O SPALATORIE AUTO SI L AM RUGAT PE BAIATUL DE ACOLO SA MI BAGE APA SUB PRESIUNE PRIN TURUL SI RETURUL CALORIFERULUI DIN COMPARTIMENT MOTOR, A FOST DE ACORD, CU CONDITIA S A PLATESC CA SI PTR O SPALARE MOTOR SI S A DAU EU JETUL, TOTUL OK, DEMONTAT RAPID FURTUN VAS EXPANSIUNE CARE VINE DE LA RETUR CALORIFER, DESFACUT FURTUN TUR CALORIFER SI BAGAT JET ,AM BAGAT JET DE 3 ORI CIRCA 20 SECUNDE DE FIECARE DATA, MONTAT FURTUNE LA LOC, ACUM FACI BAIE IN EA , BAGA CALDURA PERFECT,.SPECIFIC CA AM BAGAT DE 2 ORI OTET IN INSTALATIE SI AM MERS 20 KM SI DUPA ACEEA AM MERS LA SPALATORIE, SPER CA AM FOST DE FOLOS.

This post has been edited by claudiucla: 8 Dec 2014, 21:11

--------------------
renault 19 hachtbak - b 44 cav 1990 1721
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 10:25
Dacia