Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sfat piese Scenic II model cu facelift, grilaj mare bara fata, spoiler

paultgms
post 6 Dec 2014, 22:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

Am avut ghinionul acuma cateva nopti sa imi sara un caine mare in fata, n-am avut cum sa il mai evit decat sa il iau intre roti in speranta sa nu zdrobesc si farul, asadar m-am ales cu:

1. Jumate din bara fata rupta in 3 bucati
2. Spoilerul(burta) de la bara facuta zob
3. Grilajul mare de jos facut zob
4. Aripa stanga fata fisurata
5. Aripa interioara stanga fata zob

Problema este ca am sapat tot internetul si am sunat in toata tara la dezmembrari, nimeni nu are piesele pt. modelul cu facelift si o bara noua e undeva la 1600 ron..asa ca m-am apucat si am facut din bara fata un lego, am prins-o cu banda si se pare ca nu lipsesc bucatele si am dus-o la lipit, sper sa iasa bine, altfel nu stiu ce sa fac. La fel si aripa exterioara.

Partea proasta este ca grilajul mare nu il gasesc separat si setul e 355 Ron (cu tot cu grilajele mici de sus si plasticele de la proiectoare care imi sunt intregi).
Aripa interioara am gasit-o in jur la 50 Ron deci e ok.
Spoilerul(burta) nu este de gasit, am gasit pe un site insa fara pret estimativ sau in stoc.

Intrebarea principala este daca ma puteti indruma catre cineva care ar avea asa ceva sau sa imi dati alta solutie.

Multumesc.
O seara placuta!

--------------------
Renault Scenic II 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 15:43
Dacia