Diverse, Diverse
![]() ![]() ![]() |
Diverse, Diverse
Nitu Codrin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 November 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane III
1,4 Tce
2011,Privilege
- PH52CAR
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Nitu Codrin @ 29 Nov 2014, 16:19) Un sfat pentru cei care nu au verificat scurgerile pluviale: Poti sa gasesti destul informatii aici pe forum.....scrise nu doar la "suparare"! Inclusiv cum se curata/verifica scurgerile pluviale! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
problema este ca daca o tii pe sub pomi si eu mai stiu ce balarii ai toate sansele sa se funde foarte repede acele scurgeri.
problema este ca nu ar fi normal sa stai sa cureti tot timpul sau sa verifici acele scurgeri, problema este si alte modele nu numai la reno, exact aceasi problema. problema cu turbina cred ca este si din exploatarea masinii sau ai avut ghinion cu ea . |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(adytym @ 29 Nov 2014, 16:54) problema este ca nu ar fi normal sa stai sa cureti tot timpul sau sa verifici acele scurgeri, Nu trebuie sa cureti/verifici daca nu-ti pare normal....se face la reprezentanta cu deosebita "placere". |
--------------------
.
.
.
|
|
Nitu Codrin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 November 14 ![]() |
Una este sa cureti/verifici periodic acele orificii din grila de plastic dintre capota si parbriz si una este sa ajungi la scurgerile pluviale care ,cum va spuneam ,necesita demontarea a juma' de masina+resurse(adica chei,scule,etc)
|
--------------------
Renault Megane III
1,4 Tce
2011,Privilege
- PH52CAR
|
|
espacern |
![]()
|
Daca cureti/verificii periodic nu mai ajungi la demontat juma de masina....garantat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
qazq |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 5 February 09 ![]() |
Am patit si eu cu scurgerile si acum verific la 4-6 luni sa stau linistit. Nu este asa complicat, in 15 min termin. Se dau jos stergatoarele, cheder, masca .
|
--------------------
MCV
dci@85
M3@tce
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Voi ziceti pe bune ca desfaceti chestiile alea sa verifiacti scurgerile?
Astia de la Reno nu sunt sanatosi? Cum sa desfaci o masina in garantie, sa dai jos strgatoare, chedere, masca samd? Fa o reclamatie la Protectia consumatorului omule, nu e normal sa trebuiasca sa demontezi masina singur.... sa fim seriosi |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
Nu e, dar ar putea fiecare sa nu lase frunzele si mizeriile pe grilele alea de scurgere si sa le curete! Am vazut atatea masini pline de frunze si apoi tot Renault e de vina.
|
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
- -
|
|
IDF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 21 November 10 From: Timisoara ![]() |
Si eu curat periodic zona respectiva, a devenit ca si... Facutul presiunii la roti (putin exagerat).
|
--------------------
BMW
320
E92 ex: Renault Fluence 1.5 dci 110 Expression plus
|
|
tip |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
Am avut si eu problema cu scurgerile infundate, la fel ca la tine, doar ca am avut apa doar in buzunarele de sub covorase, in ambele parti. Au dat tot asa jos stergatoare etc, bagat un fel de sarma flexibila pentru desfundat si s-a rezolvat. De atunci verific aproape de fiecare data cand plec cu masina, mi-a intrat in reflex.
![]() Aceiasi motorizare o am si eu, n-am avut probleme cu turbina. Cu volanul si schimbatorul exfoliate am avut si eu probleme, is la al 2lea set, deci sa te astepti. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
teo969 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 October 15 ![]() |
Salut,
Si eu am un megane hatchback 2011 si cateva zile nu am mers cu ea. Ieri am observat mucegai la capatul covorasului de sub scaunul soferului. Nu stiu de cand e povestea, daca este de la ultimele ploi sau de la spalat, dar astazi am observat picurand la genunchiul stang al pasagerului, din spatele torpedoului. Am gasit postari cu foto pentru M II. Ori intre ele este diferenta. Maine dau jos stergatoarele, chederele, masca si vad care-i treaba. Daca aveti ceva sfaturi utile sau foto explicite, raman indatorat. O seara buna ! |
--------------------
Renault
Megane
2011
- B28UME
|
|
rusus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 31 May 15 ![]() |
Nitu Codrin
Chiar foarte multe probleme pt o mașină noua ,prea de tot și cu apa de la ploi ,mai găsesc și eu câteodată câte o frunză două și puțin praf în orificiile acelea dar să ajungă apă în mașină nu să întâmplat <span class='edit'>20 Apr 2016, 20:16:</span> Numai dacă sunt orificiile acelea înfundate e posibilitatea să între apă pe acolo ,altfel nu știu unde ar mai putea intra This post has been edited by cj98czh: 21 Apr 2016, 12:45 |
--------------------
megane 3
1.5 dci,90 cp 2011, megane 3 bose 2013
Megane 4 intens 2017 estate Contul ***chivereanumarian*** fără posibilitate recuperare parola(nu primesc mail )
|
|
Sylvand |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 April 16 ![]() |
Salutare. Am citit in cartea masinii dar nu inteleg ce inseamna butoanele R si O de pe volan?
|
--------------------
Renault
Megane III
2011
|
|
rusus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 31 May 15 ![]() |
Apeși pe ele pe rand l după ce ești pe pilot automat și vezi ce se întâmplă
|
--------------------
megane 3
1.5 dci,90 cp 2011, megane 3 bose 2013
Megane 4 intens 2017 estate Contul ***chivereanumarian*** fără posibilitate recuperare parola(nu primesc mail )
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
R=reset, iti re-initializeaza viteza de cruze/limitare (cea de deasupra vitezei instantanee, pe ceas (caractere mai mici).
O=anulare, sterge din mem. viteza de cruze/limitare. L.E. https://www.youtube.com/watch?v=Bwc3FUsXyrg - primele minute This post has been edited by m3st_tce: 28 Apr 2016, 19:19 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Sa-ti dau un exemplu practic: te apropii de o curba cu viteza de 100km/ora setata pe pilotul automat si te gindesti ca ai nevoie sa incetinesti pentru a lua curba. Atunci apesi O pe volan si motorul este decuplat de la pilotul automat, masina incetineste. Ajungi la mijlocul curbei si apesi R, iar masina accelereaza pentru a atinge viteza setata anterior si memorata, 100km/ora.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Sylvand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 April 16 ![]() |
QUOTE(m3st_tce @ 28 Apr 2016, 18:44) R=reset, iti re-initializeaza viteza de cruze/limitare (cea de deasupra vitezei instantanee, pe ceas (caractere mai mici). O=anulare, sterge din mem. viteza de cruze/limitare. L.E. https://www.youtube.com/watch?v=Bwc3FUsXyrg - primele minute Mersi frumos. |
--------------------
Renault
Megane III
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:02 |