interior portbagaj RX4 + incalzire in 2 minute, scenic 1.6 16ve, verde frumos
![]() ![]() ![]() |
interior portbagaj RX4 + incalzire in 2 minute, scenic 1.6 16ve, verde frumos
synergist |
![]()
|
||
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|||
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
RX4 are in portbagaj un pic de de loc, unde e trusa de "urgenta" adica cricul , etc.
dar nu incape o butelie toroidala acolo. Sora mea are RX4 pe gpl, si butelia gpl e in portbagaj, ocupa cam 1/3 din portbagaj.(butelie mare de 68 litri parca) Despre sistemul de incalzire nu stiu ce sa zic. Si la mine baga caldura repede, la cel al lui sora-mea (benzinar) baga si mai repede...dar nu stiu daca au ceva "ajutator"... |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
da, am vazut cateva modele de butelii cilindrice pentru portbagaj
cilindru mare lung - pus in spatele scaunelor, sau din ala mai mic, pus intr-ul "colt" ala mare ..mergi mai mult ala mic ..il termini rapid ambele ocupa portbagaj mai mult sau mai putin ![]() sub masina, in spate e loc acolo de o butelie toroidala pusa cu ramforsare? multumesc |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
sub masina?
in nici un caz.... nu exista loc sub portbagaj dintr-un motiv simplu: acolo e grupul spate al masinii (acolo se cupleaza cardanul)...din aceasta cauza nu a avut loc nici roata de rezerva si au pus-o pe usa... deci nu ai nici o posibilitate sa pui gpl fara sa ocupi portbagajul la RX4! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Rezistenta n-ai. Climatizarea automata merge foarte bine.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
synergist |
![]()
|
multumesc
edit: dupa ce a inceput sa bage aer cald si crescuse viteza ventilatorului, AC s-a oprit singur This post has been edited by synergist: 19 Nov 2014, 09:15 |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Adaug si eu aici o problema, ca sa nu deschid alt topic. Nu am tensiune la priza de bricheta din portbagaj. Este siguranta separata ? Ca tot ce am masurat eu e bun.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
dan.gorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 4 August 12 From: Targu Mures ![]() |
Nu stiu daca cele pe benzina au acele bujii dar dieselul are,sunt situate pe partea soferului sub egr
|
--------------------
Nissan
Juke
2010/1.5DCI 110CP K9K VW Passat B8 2.0TDi 150Cp
|
|
synergist |
![]()
|
a mea n`are dar cum zicea cineva mai sus, climatizarea automata merge chiar foarte bine, ca sa l completez
|
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 07:53 |