atentie la aceasta masina cu VIN VF1BZA10545666484
![]() ![]() ![]() |
atentie la aceasta masina cu VIN VF1BZA10545666484
tibi013 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se intampla asa din cauza legislatiei permisive.....masina declarata de asigurator dauna totala nu trebuie repusa in circulatie fara informarea cauzei respective.
In Franta in cazuri asemanatoare talonul este blocat informatic si doar dupa reparatie autorizata si prezentarea la un expert auto se poate circula din nou cu masina..vezi procedura VEI sau VGA. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
tibi013 |
![]()
|
in cautarile mele privind aceasta masina, am aflat faptul ca si la noi dupa ce o masina este dauna totala, asiguratorul implementeaza acest fapt intr-o baza comuna cu RAR-ul iar dupa reparatie, la urmatoarea inspectie tehnica sau autentificare masina apare ca dauna totala iar cei de RAR cer dovezi ca reparatia a fost facuta in service autorizat si ca au fost inlocuite/reparate piesele (facturi).
Dar, pentru ca intotdeauna exista un dar...service-ul dupa ce o repara ,,pe genunchi" se duce la o RAR cu facturi sau cu "cunostinte" iar RAR scoate mentiunea ca masina a fost dauna totala (poate la o prima verificare) si in acest fel la urmatoarea ITP sau la autentificare in cazul revanzarii masina apare ok. Cam pe asta mizau si cei ce mi-au vandut masina...desi n-am apucat sa verific la RAR pentru ca am rezolvat amiabil problema. O sa fie o tema ptr mine si o sa incerc sa rezolv si chestia asta, pentru cunostinta mea. De asemenea, n-am gasit legislatia care reglementeaza acest lucru, doar niste discutii cu proprietarul unei statii ITP autorizata RAR care n-a stiut sa-mi zica legislatia...exact ca multe lucruri care se fac la noi...dupa ureche |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
loganmpi16 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 31 March 09 From: Alexandria, ![]() |
Poti sa pui o fotografie cu masina sa o "cunoastem" si noi? Poate un link catre anunt. Aici sunt magari samsarii romani. Cer mult peste valoarea reala unei masini. Probabil ca daca-ti spunea istoricul masinii, iti arata ce reparatii s-au facut si cat au costat, plus un pret corect pt o masina dauna totala (gen am dat pe ea accidentata x euro, am bagat in ea y euro si vreau profit 500 euro) (zic) poate le acceptai oferta. Mie, cel care mi-a vandut-o mi-a aratat toate actele, adica: cat a dat pe ea la licitatie, cat l-a costat transportul din Franta, plus micile cheltuieli cu actele acolo + 450 profitul lui. Daca ma ducem eu sa o iau nu ajungem la pretul dat de el. Plus ca masina fusese dusa la o firma de exertiza inainte de a fi scoasa la licitatie, iar raportul firmei respective l-am gasit publicat pe net (cautare pe google dupa vin).
This post has been edited by loganmpi16: 13 Nov 2014, 20:14 |
--------------------
Renault
Megane III Sport Tourer 1,5 dci 90hp
2011 Bussines
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
De TVA ti-a spus?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
De TVA nu,normal.Lasa ca au dat pe Tv,au inceput baietii in uniforma sa bata targurile.Le urez "spor la treaba" !
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
viezure7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Probabil asta e masina...
Ar fi interesant daca OP-ul ar putea sa ofere mai multe detalii asupra "viciilor ascunse" pe care le-a descoperit! This post has been edited by viezure7: 15 Nov 2014, 18:39 |
--------------------
renault
megane 2 sedan 1.6 16v
2006
|
|
Piper101 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 30 March 14 ![]() |
Daca zici ca a fost dauna, arata foarte bine in poze, as vrea sa stiu si eu ce service la noi face lucrari asa bune.
|
--------------------
Renault
Fluence
Privilege 1.5 dci 105cp
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
http://www.reno.ro/Coltul-Bucurosilor--t52...ml#entry4075509 N-a fost chiar dauna totala.Ca pret sigur,a fost.
|
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Nu iti inteleg afirmatia, Marius.
Masina a fost declarata dauna totala. Ca nu arata infasurata pe un copac sau raspurnata de n ori, e alta discutie. Daunele totale se "acorda" dupa valoarea devizului de reparatie. Oricum, si in anuntul inca valabil vanzaatorul mentioneaza "fara accident"........ |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Stai linistit nu am vrut ca postarea mea sa fie un repros sau chestii de genul.Eu doar am pus linkul si nu am catalogat-o ca fiind dauna totala,adica nu e facuta pachet.Insa ca suma totala a reparatiei,da,poate fi catalogata ca dauna totala fara probleme.
Scuze daca am deranjat cu ceva. This post has been edited by Mariusgl: 17 Nov 2014, 20:39 |
--------------------
Renault Megane
Business Line
1.6 16v 2008
- GL-35-MRS Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
tibi013 |
![]()
|
scuze ca nu am intrat demult si nu am pus poze cu masina, dar am vazut ca ati gasit voi.
Da, nu m-ar fi deranjat daca vanzatorul era transparent si imi spunea exact ce a schimbat, cat a bagat, ce piese a pus chiar si second hand (sunt f putini cei care ar spune asa ceva). Nici in momentul cand mi-a restituit banii nu a vrut sa-mi prezinte facturi la ce au schimbat, incercau doar sa ma asigure verbal ca masina a fost reparata intr-un service autorizat si ca piesele au fost noi si ca masina este impecabila. @Piper101 doar din poze ai putea spune ca service-ul lucreaza bine. de fapt si la fata locului arata f bine, cu exceptia faptului ca cei care au reparat-o au vrut sa-mi dea bara jos ca sa monteze becurile de semnalizare pe care probabil le-au uitat cand au montat farurile si din solutia lor mi-am dat seama cat de profesionisti sunt. chiar afirmase unul pe acolo..."suntem oameni nu putem sa le stim pe toate", iar cand vine asta din partea unui mecanic de la o fosta reprezentanta Renault?! ![]() Si inca ceva, multi poate ar spune ca masina nu pare dauna totala, ca este ok...dar eu nu as risca siguranta familiei intr-o masina care nu stiu daca are airbag-uri, cu centuri second hand si alte calculatoare care trebuiau schimbate si nu stiu ce au pus in loc. 19 Nov 2014, 22:05: Principalul viciu ascuns a fost faptul ca masina a fost dauna totala si ca a fost reparata de firma care mi-a vandut-o. De asemenea faptul ca masina a fost dauna totala si reparata mi-a fost ascuns de catre vanzator, motive pe care daca le stiam de la inceput nu as fi contractat sau as fi cumparat la un alt pret, avand in vedere ca modele asemenatoare de masini se gasesc la preturi relativ egale (+/- 500 euro), deci pretul era unul corect ca si pentru o masina second hand cu o eventuala uzura morala sau de folosinta, mici tamponari si piese schimbate. Dar, in eventualitatea unui proces pentru anularea contractului, in cazul in care vanzatorul nu ar fi fost de acord cu anularea contractului de comun acord, pe cale amiabila, capetele cererii de chemare in judecata ar fi fost, pe de o parte obligatia vanzatorului pentru a garanta contra viciilor ascunse si pe de alta parte, obtinerea prin manopere dolosive a unui consimtamant viciat din partea mea (dolul ca viciu de consimtamant), adica prin omiterea, cu rea-credinta, sa-mi aduca la cunostinta niste date importante pe care daca le-as fi cunoscut nu as fi contractat. Personajele au inteles, nu chiar din prima, si le-am predat masina, fara sa mai verific fizic daca are airbag-uri sau daca functioneaza la parametri normali, pentru ca la tester masina parea ca are airbag-uri, desi ulterior am aflat ca se poate pacali testerul printr-o rezistenta montata oriunde pe circuitul electric. This post has been edited by tibi013: 19 Nov 2014, 22:05 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
HA< culmea culmilor :
Acum cateva seri, iesind din scara de bloc, am vazut pe o straduta parcat un M3 alb. Imi spun " frumoasa masina, identica cu fosta mea, inca imi place mult........ mai bine fac un mic ocol si ma mai holbez putin la ea..." Cand ajung langa ea, observ ceva interesant : avea jenti ca ale mele ( cumparate aftermarket, si montate cu app 1 luna inainte de dauna totala ! ) Zic " na drace, are proprietarul si gusturi bune la jenti, dar parca prea mare coincidenta.." Stau sa ma gandesc dupa ce anume as putea sa o recunosc pe fosta...si imi aduc minte ca un stop a fost spart si lipit de mine, ma duc in spate si .....era fix fosta mea masina, care a fost dauna, care a fost reparata, care a fost si fosta lui Tibi013, si acum e actuala altuia....... Asta da coincidenta, cred. De atunci, o tot vad acolo, sper ca nu ma mai urmareste ! PS : a nu se intelege ca eu i-am dat dauna totala si i-am vandut-o lui tibi013 ascunzand acest fapt, eu am vandut-o unui tert ! Hai Mos Niculaie funnny ! |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
2011
- so sylk Plecat in depresie......
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Ateptam noul propietar sa isi faca cont pe forum .....
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
nu putea-i sa verifici vin-ul afisat in chenarul acela din parbriz? asa sigur stiai daca e fosta ta masina.
Alta chestie: oare cum se va simti acel proprietar daca va gasi aici pe forum in acest topic ca defapt masina lui nu e tocmai ce si-a dorit. Va mai putea dormi noaptea stiind aceste probleme ascunse a masinii? Sper sa fie unul care nu le are cu computerele si sa nu vada acest topic niciodata fiindca eu cel putin nu as vrea sa fiu in pielea lui cand va gasi adevarata poveste a masinii. toate bune. Attached thumbnail(s) 2713429_orig.jpg ( Size: 15.41k ) Number of downloads: 944 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
tibi013 |
![]()
|
am gasit cine este noul proprietar al autoturismului dar din pacate am facut rost doar de un numar de la societatea pe care o administreaza. am sunat pe acel numar sa-l pun in tema si sa-mi ofer ajutorul si a raspuns o doamna pe care am rugat-o sa-mi faca legatura cu persoana care a cumparat renault megane, prezentandu-ma ca fostul proprietar si ca doresc sa-i comunic ceva important. ramasese sa ma contacteze, dar nu stiu ce s-a intamplat si nu m-a mai contactat nimeni. posibil sa fi crezut ca a fost sunat de cel care a vandut masina.
Dar o sa mai sun o data, sa fiu si eu cu inima impacata. Autoturismul este inmatriculat pe SC Prestig Catering SRL din Pantelimon, str Biruintei, nr 54. @IonutGligan vrei sa-ti spun eu cum m-am simtit?! cum nu puteam sa dorm ptr ca cineva m-a mintit si mi-a pus familia in pericol...sentimentul este cu atat mai ciudat cu cat nu puteam sa fac nimic ptr ca nu eram in oras cand am aflat si am revenit in oras dupa 10 zile. bine ca mi-am pastrat calmul si nu am mai facut niciun pas gresit si am strans documente si probe ca sa anulez contractul de vanzare cumparare. This post has been edited by tibi013: 5 Dec 2014, 23:07 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Posibil ca persoana care foloseste masina sa nu fie si proprietarul, poate e doar un angajat al firmei pe care este inmatriculata.
Toata aceasta poveste poate intra in categoria 1 la 1000, foarte intortochiata situatia. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
trebuia sa lasi un nr. de tel. de al tau in parbriz si sa-i spui sa te sune
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
espacern |
![]()
|
Dupa toate raporturile pe site unde era postata masina s-a vandut.....e un cumparator pentru fiecare masina!
|
--------------------
.
.
.
|
|
tibi013 |
![]()
|
Am mai incercat si astazi si in sfarsit am fost sunat inapoi de actualul proprietar.
Masina o utilizeaza angajatii, iar proprietarul dupa ce a cumparat.o a verificat.o la un service unde a constatat ca a avut ceva reparatii la roata stg fata. A zis ca se astepta la asta, a schimbat si o piesa legata de airbaguri, se aprinsese un martor in bord, bracaj si inca ceva...parea multumit de masina sau poate resemnat... Ma simt mai bine acum. Adevarata vorba...fiecare masina are...cumparatorul ei ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:53 |