MP3 Player si comenzi volan&display Clio, MP3 Player si comenzi volan&display Clio
![]() ![]() ![]() |
MP3 Player si comenzi volan&display Clio, MP3 Player si comenzi volan&display Clio
Cosmin2014 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 November 14 From: Buftea, Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005
|
|||
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
Cu adaptorul pentru comenzi volan rezolvi mai usor ( e cineva pe forum care se ocupa). Adaptorul pentru display-ul central costa cat playerul.
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
Cosmin2014 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 November 14 From: Buftea, Ilfov ![]() |
Ms mult, deja am lasat un mesaj pentru adaptor persoanei respective si acum astept raspuns. Cat pentru display, mi-ar fi placut sa il pot tine si pe acela functional. Daca nu se poate...asta este...Renault si piesele lor personalizate care te face sa arunci o groaza de bani... Thx again anyway!
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
Salut poti sa'mi spui cum il cheama pe baiatul care se ocupa cu adaptoarele pentru comenzile la volan m'ar interesa si pe mine.Mersi
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Cosmin2014 @ 10 Nov 2014, 17:54) .....Renault si piesele lor personalizate care te face sa arunci o groaza de bani... Thx again anyway! Toti producatorii au playere incorporate personalizate. Exista adaptoare si pentru display si pentru comenzi volan... insa au pret pe masura. Poti incerca un mp3 player tot original reno, ai in link-ul de mai jos niste exemple. http://theclioteam.blogspot.ro/2011/03/mod...tuner-list.html This post has been edited by lucianm: 13 Nov 2014, 18:51 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
Cosmin2014 |
![]()
|
QUOTE(lucianm @ 13 Nov 2014, 19:47) Toti producatorii au playere incorporate personalizate. Exista adaptoare si pentru display si pentru comenzi volan... insa au pret pe masura. Poti incerca un mp3 player tot original reno, ai in link-ul de mai jos niste exemple. http://theclioteam.blogspot.ro/2011/03/mod...tuner-list.html Da, m-am gandit si la varianta asta dar sincer...toate playerele stock sunt cam varza cand vine vorba de output. Dupa ce m-am mai documentat de pe formuri am ajuns la concluzia ca va trebui sa pierd displayul ca sa-mi schimb playerul (fara sa arunc o groaza de bani pe mufe care costa extrem de mult pt un "plastic"). M-am impacat cu ideea si o sa-mi cumpar un player nou si difuri. Ms mult pt sfat anyway! 16 Nov 2014, 13:24: QUOTE(1r1nel @ 13 Nov 2014, 16:53) Salut poti sa'mi spui cum il cheama pe baiatul care se ocupa cu adaptoarele pentru comenzile la volan m'ar interesa si pe mine.Mersi Salut. Da, o sa gasesti persoana respectiva in linkul asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=236802&st=330 Il cheama Fratelli. Multa bafta! This post has been edited by Cosmin2014: 16 Nov 2014, 12:24 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:02 |