Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrerupere muzica,mesaj in display HI TEMP, Radio CD de serie

silro
post 25 Oct 2014, 15:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut.Am o problema cu radiocd din masina. Cand il deschid sa ascult si eu o muzica...merge si merge si dupa cateva secunde piuie si imi afiseasa in display-ul din jumate mesajul HI TEMP ! Uneori isi revine daca il las asa...cu toate ca nu mai dispare mesajul acela si nu mai imi apare nici TRACK NR .. pur si simplu incepe sa cante in continuare dar nu mai pot schimba melodia si nici sa umblu la volum.Dar de cele mai multe ori pur si simplu se opreste din cantat si ciao ! A mai avut cineva problema asta cu mesajul HI TEMP ? Astept niste idei. Multumesc. Numai bine lume ! PS. Masina o am de aprox 2 saptamani si asa a facut de cand am luat-o ...

--------------------
Renault Megane 2 hatchback 2003 hatchback - db89slv
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
znx2timi
post 25 Oct 2014, 17:14
Post #2

Membru incepator

Salut

posibil casetofon defect sau conexiuni/tensiuni incorecte la casetofon (alimentare,input,output) ce duc la incalzirea peste limita a componentelor, moment in care protectia casetofonului taie alimentarea pe componentele respective pentru a nu se distruge.
Orice amplificator audio are protectie termica pe finali (tranzistorii de amplificare din etajul final), si se cam manifesta exact cum ai povestit, muzica nu se mai aude, totusi casetofonul inca are alimentare, apoi dupa ce se mai racoresc treburile isi revine si o ia de la capat.

- verifica alimentarea daca e corect facuta
- verifica conexiunea la masa, eventual firele ce duc la boxa sa nu aiba scurt la masa
- verifica inputul daca se face pe intrarea aux
- orice alte contacte/atingeri/dezizolari ale cablurilor

a se intelege "masa" - legatura la borna negativa a bateriei (caroseria sau orice element metalic in contact direct cu ea - reprezinta masa - orice contact cu caroseria poate provoca neplaceri)

This post has been edited by znx2timi: 25 Oct 2014, 17:19

--------------------
Renault Megane 2 2008 Manager 1.5 dci
+
silro
post 25 Oct 2014, 17:34
Post #3

Membru incepator

OK ! O sa merg cu masina la un electrician ca sa-mi verifice ceea ce mi-ai zis ! Ma gandeam ca ar putea fi ceva din meniul cdplayerului si ca e vorba doar de un reset ceva dar in cazul asta ... nu ma bag eu ca nu prea am talent la fire ! Multumesc

--------------------
Renault Megane 2 hatchback 2003 hatchback - db89slv
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 21:44
Dacia