Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

1.9 dti zgomot puternic

Zmmu
post 20 Oct 2014, 19:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Ploiesti

Salut , am o laguna 1phase 2 1.9 dti din 99 si vroiam sa va intreb daca un zgomot puternic in partea dreapta a motorului...in fata scaunului pt pasager e ceva normal?...sa va descriu zgomotul nu stiu e ceva gen un "turbo" anumiti prieteni acuza cevq legat de evacuare ...fisura sau ceva chestia e ca nu se vede nici un fel de fum si nimic ...acum nu stiu oare am o problema sau e doar un motor zgomotos ...imi cer scuze ca am deschis topic dar am cautat si nu am vazut nimic asemanator ...va salut ( app intreband la un service mi s-a spus ca asa e motorul nu am ce sa fac ...mi-e greu sa cred ...la relanti e ok cand accelerez e un v8 biturbo smile.gif) ...distributia e ok ...schimbata si facuta ok ...e diesel dar parca prea prea comparativ cu alte tdi-uri din an apropiat ...)

This post has been edited by Zmmu: 20 Oct 2014, 19:56

--------------------
Renalut Laguna 1 phase 2 1.9 dti RXE 1999 - VA 1696 AJ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hardinc
post 21 Oct 2014, 11:17
Post #2

Membru autentic

From: Slobozia/Ialomita

suportul motorului de langa distributie sau o rola ceva, n-am inteles exact cum e zgomotul si daca se aude si de afara sau doar din interior.

--------------------
Renault Laguna 1.1 1995, 1.8 RT
+
Zmmu
post 21 Oct 2014, 19:12
Post #3

Membru incepator

From: Ploiesti

Este un zgomot doar in interior ...e ceva progresiv pe masura ce accelerez si cresc in turatii ....se inteteste si zgomotul respectiv....astazi cineva care a mers in masina pomenea de garnitura de la galeria de evacuare....nici eu nu stiu ce sa mai cred ...

--------------------
Renalut Laguna 1 phase 2 1.9 dti RXE 1999 - VA 1696 AJ
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 22:18
Dacia