Muste in stopuri
![]() ![]() ![]() |
Muste in stopuri
greenux |
![]()
|
||
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
2007
- B-xy-xxx
|
|||
ar_logan23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 14 ![]() |
..Asa am si eu..dar la cel din dreapta...
|
--------------------
renault/vw/hyundai
megane2/passat.b5/accent
2008/1999/2006
- AR--BOX
|
|
adi_tanasescu |
![]()
|
cruise control cu butoane iluminate ! Group: Members Posts: 114 Joined: 21 June 10 From: Bucuresti ![]() |
cu aspiratorul pe o gaura de la un bec ( ideal ar fi sa ai si un compresor pentru cazuri nefericite ) .
|
--------------------
renault
megane sedan 2,0 16v
2005
- B 52 ADI
|
|
marius_b81wbm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 14 February 11 From: Bucuresti ![]() |
Demontezi stopul de pe masina,il intorci cu gaura in jos si ar trebui sa cada mizeria,sau cum a zis si un coleg cu un aspirator...si eu aveam si daca tot le.am demontat de
pe masina le.am si curatat cu niste servetele umede pe interior ca erau cam prafuite |
--------------------
renault
megane
2008/privilege/1.5 dci/78 kw
- b 81 wbm
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
le-am scos le-am bagat sub jet de apa rece apoi solutie degresanta de bucatarie sgrasatore sau orice altceva spritat inauntru dupa care le-am clatit bine de tot de scartaia degetul si scuturate pana a iesit apa.Dupa care pe calorifer la uscat repede sau cu feonu ca sa nu lase apa pete.
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
Cate meganuri am vazut toate aveau muste in stopuri.
|
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
"Trag" mustele la stopuri de Megane
![]() |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dalen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 October 14 From: Teleorman ![]() |
|
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
dalen: La o Toyota noua am crezut ca e din fabrica.
![]() |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
dalen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 13 October 14 From: Teleorman ![]() |
|
--------------------
Renault
clio II
2001
|
|
stiglitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 December 12 ![]() |
Si eu am o lacusta in stopul dreapta spate. N-am nici cea mai vaga idee pe unde a intrat. N-am schimbat niciun bec de acolo.
|
--------------------
renault
Megane II
2008
- GL91JTC
|
|
kopu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 April 04 ![]() |
Si eu am o musca in stopul spate de cativa ani. Intrebarea este pe unde intra, nu am umblat niciodata la acel stop.
This post has been edited by kopu: 9 Apr 2015, 08:20 |
--------------------
-
-
- Renault Megane 2.2 Sedan, 1.6 16V , 2007
Nissan Qashqai 2014, Acenta + Connect Pack, 1.2 DGI-T, Culoare : Nightshade |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(kopu @ 9 Apr 2015, 09:20) Si eu am o musca in stopul spate de cativa ani. Intrebarea este pe unde intra, nu am umblat niciodata la acel stop. Cand le fabrica zboara mustele pe acolo. Isi depun oua in stop, astia il ambaleaza si cand da de caldura becului eclozeaza si iese musca. Moare de foame ca n-are pe unde sa iasa. Cam SF.... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:52 |