megane scenic 97 se opreste din mers,martor bord, scenic 2000cc benzina apare martor in bord
![]() ![]() ![]() |
megane scenic 97 se opreste din mers,martor bord, scenic 2000cc benzina apare martor in bord
oviov |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 October 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 5.14k ) Number of downloads: 171 |
||
--------------------
renault
scenic
1997
|
|||
synergist |
![]()
|
![]() 2300km cu 420 lei - GPL Group: Members Posts: 458 Joined: 11 August 11 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca are legatura cu bujiile
la scenicul meu costa 60 lei toate 4 nu stiu daca e diferenta mare intre ele, am potrivit una chiar pe oltcitul tatalui si era identica cu aia de la oltcit... ai putea scoate bujiile sa vezi care e uda in cap si o inlocuiesti doar pe aia edit: hopa, am mai cercetat pe tata google si m`a adus tot pe forum la noi, uite ce zic baietii astia aici: http://www.reno.ro/2-Becuri-Aprinse-in-bor...ls-t231346.html bujii sau injectoare, iti urez multa bafta sa nu fie grav! This post has been edited by synergist: 8 Oct 2014, 21:59 |
--------------------
Reno
Scenic 1.6 16v 2001
echipare multumitoare
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Misca mufele de pe la motor sau vezi sa nu fie oxidate (cele din zona clapetei acceleratiei )mufa de la calculator .Si mie mi s_a intimplat sa se aprinda si sa stins cind le miscam nu mai faceau bine contact ,martorul ala este calculatorul din ce stiu eu,nu e ceva grav sper sa reusesti ,cel putin asa a fost la mine
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Bobinele sau bobina de inductie(depinde cate ai).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
oviov |
![]()
|
SCUZE ca nu am mai raspuns dar zilele astea am fost plecat cu munca si nu am avut acces la internet.Multumesc frumos tuturor carora au sarit in ajutor,zilele astea am sa verific toate variantele voastre si sa vad ce si cum si o sa postez din nou,inca odata MULTUMURI de ajutor!!!
|
--------------------
renault
scenic
1997
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Noutati ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
oviov |
![]()
|
din nou MEGA SCUZE CA NU AM MAI POSTAT dar am fost plecat cu munca in alt judet intr-o aplicatie.....Am mers sa fac un tester si tipul care mi-a facut mi-a zis ca e o eroare de la injectie si ca ar fii bine sa merg cu ea intre 10 si 20 de km turata intre 4000 si 5000 de ture,am facut asa si intradevar in ultima saptamana cat a circulat prietena mea cu ea cica nu a mai facut nici o figura......sper sa se fii rezolvat daca nu am sa merg si la altcinva sa fac un tester si de data asta am sa-l rog sa-mi dea clar ce iese.....MULTUMESC MULT DE AJUTOR TUTUROR CELOR CARE AU SARIT CU POSTARI!!!!
This post has been edited by oviov: 21 Oct 2014, 20:26 |
--------------------
renault
scenic
1997
|
|
jas2 |
![]()
|
Cu testerele
![]() Daca le vinzi ieftin vreau si eu unul... This post has been edited by jas2: 23 Oct 2014, 04:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
oviov |
![]()
|
nu inteleg intrebarea ta jas2 !
|
--------------------
renault
scenic
1997
|
|
jas2 |
![]()
|
Lasa...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 23:29 |