Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Strazi de facut nervi!

greenux
post 2 Oct 2014, 16:37
Post #1

Uta, uta cu Meganul...

Group: Members

Vreau sa spun de la inceput ca nu am nimic cu biciclistii, desi vad ca au inceput sa devina mai importanti pentru autoritati, in ultimii ani, decat automobilistii, deeee UE bat-o vina.
Din pacate am drum aproape zilnic pe Calea Victoriei din Bucuresti si in fiecare dimineata trebuie sa injur pe cineva, despre modul cum a fost "amenajata " aceasta strada, parca cea mai veche din capitala.
Voi ati vazut ce pista lata a fost amenajata pentru biciclisti? Ca de borduri noi, e plina tara. Cum ziceam, trec zilnic pe aceasta strada si nu am vazut nici un biciclist, ma intreb uneori daca suntem masochisti sau doar prosti?
Apropo, va place rondul din Piata Charles de Gaulle? Din pacate romanul tace, rabda si se lasa calcat in picioare de fiecare data.
Asta e, strang bani de elicopter, ca sa nu mai ma enervez cu traficul din Bucuresti....cu primarul lui cu tot.....
Daca mai aveti "strazi de facut nervi" si prin tara, scrieti-le si voi aici si incepeti sa strangeti bani de avioane, elicoptere, poate ne face si noua culoare de zbor, dar neaparat fara borduri ...sper !

--------------------
Renault Megan Sedan Manager Diesel de 105 cp 2007 - B-xy-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:31
Dacia