Blocare Turatii, A ramas turat la 2500 ture
![]() ![]() ![]() |
Blocare Turatii, A ramas turat la 2500 ture
DJ Robbie |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 1 October 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) vand_ceasuri_bord_renault_8971d152d615056051_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 195.72k ) Number of downloads: 82 |
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
- IF 06 LIN
|
|||
FlameZJe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 2 February 11 From: Caransebes ![]() |
am trecut si eu prin aceasta perioada. este o problema interminabila la 1.6. s-a discutat si ras-discutat aici aceasta problema si cea mai constanta rezolvare e clapeta de acceleratie. trebuie data jos, curatat de mizerie, refacuti (stransi) pini de la mufa si de aici vezi mai departe daca mai face sau nu figuri. mai sunt si alte cauze probabile (senzor turatie volanta, pedala de acceleratie, etc.) daca nu te descurci sa desfaci clapeta cauta-l pe claudiuvoinescu. e din Bucuresti si te poate ajuta cu siguranta.
http://www.reno.ro/index.php?showuser=23963 De asemenea, evita carburantul prost (gen LukOil). De fiecare data cand alimentez de la Luk problema revine. Bafta si multi km! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
- CS 20 PUX Renault Laguna II 2001 - 1.6 CS-20-PUX
|
|
DJ Robbie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 1 October 14 ![]() |
Mersi , o sa incerc sa vorbesc intai la service-ul meu maine.
Adevarul e ca numai de la LukOil alimentez de obicei, am facut un plin cu 98 si dupa numai 95. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
- IF 06 LIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:24 |