Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

"Troncane" rau!

DB94TCD
post 7 Sep 2014, 19:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

sad.gif sad.gif Salut! imi cer scuze daca deschid topic aiurea, dar chiar nu stiu unde sa caaut rpobema care a aparut la masina.

Aseara am plecat din fata blocului cu masina si dupa 5 -10 km a aaprut un "troncanit" ciudat. m-am dat jos am ridicat-o pe cric. m-am uitat pe dedesupt si nu se vede nimic care nu ar fi la locul lui.
Zgomotul este asemantor cu cel ar unor roti dintate care s-ar da peste cap una peste alta. nush exact cum sa explic sa se intelaga cat mai bine. daca o las pe liber si masina ruleaza zgomotul se aude sau daca este lasata in viteza si o las fara sa o accelerez tot se aude, daca apas frana nu se mai aude iar daca o accelerez si este in viteza nu se aude. mentionez ca am schimbat: planetarele, discurile+ placutele, cap de bara, bielete.

Caseta de directie are o mica bataie decand am luat masina de 2 ani. Un prieten mi-a spus ca posibil sa fie de la ea.
Daca cineva ma poate ajuta sau s-a mai intalnit cu aceasta problema sa ma lamureasca si pe mine de la ce este!

Seara buna!

This post has been edited by DB94TCD: 7 Sep 2014, 19:26

--------------------
Renault Megane 1 1999 berlina - DB-94-TCD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 21:43
Dacia