Antifonare pasaje roti Clio IV, cum se face?
![]() ![]() ![]() |
Antifonare pasaje roti Clio IV, cum se face?
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, e ok, dar nu merge pe pasajele rotilor, pe exterior. Acolo trebuie un fel de pasla ff rezistenta la mizerie, presiune(la spalatorie) si care sa lipeasca pe plastic.
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca te referi la Laguna 3 eu am deschis topic-ul.
Vestea proasta pentru tine e ca nu ajunge sa rezolvi doar pasajele spate: zgomotul de rulaj va intra in continuare prin usi. ![]() Dar evident trebuie rezolvate si pasajele alea. Eu am facut tot portbagajul in strat dublu de material textil antifonic si in fata nu a influentat cu mare lucru. De abia cand am facut si usile m-am putut intelege decent cu pasagerii fata si spate. Acum mai am de pus al doilea strat sub bancheta si de "rezolvat" si montantii B. Dar daca ma intrebi pe mine solutia cea mai simpla dar si costisitoare e schimbarea cauciucurilor. La mine urmeaza in primavara viitoate cand oricum trebuiau schimbate din cauza uzurii. Deocamdata fac parte din bancul de probe. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tuneam @ 24 Aug 2014, 00:50) Da, e ok, dar nu merge pe pasajele rotilor, pe exterior. Acolo trebuie un fel de pasla ff rezistenta la mizerie, presiune(la spalatorie) si care sa lipeasca pe plastic. Fii serios, cum sa pui pasla? Se foloseste vopsea insonorizanta cauciucata si alte solutii din gama asta...cauti pe net si gasesti. Cand eram copil era regula la Dacii sa ii faci asa ceva in spatele blocului cu Teroson(e un brand care facea solutie de genul asta si s-a generalizat termenul "Teroson" pt toate solutiile similare - precum Xerox la copiatoare si Adidasi la pantofi sport). Pe langa antifonare servea in acelasi timp si la hidroizolare impotriva ruginei. This post has been edited by papa_mulo: 15 Sep 2014, 14:56 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:47 |