Antena radio symbol
![]() ![]() ![]() |
Antena radio symbol
rs09 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 22 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
am aceeasi problema, nu stiu cum dracu' s-a intepenit in halul asta... poti da cu wd-40 la baza antenei, unde se infileteaza (inclusiv pe sistemul ala care ar trebui sa-ti permita ridicarea si coborarea antenei)... la mine a mers prima data si am desfacut-o... acum vad ca nici asta nu mai merge. daca reusesti sa o desfaci dupa ce dai cu wd, incearca sa curati filetul respectiv bine bine si sa dai constant cu ceva unsoare acolo, ca sa nu se mai blocheze
la mine problema e ca nici nu mai prind ca lumea semnal la radio, se aude gajait, cade semnalul... trebuie sa gasesc o solutie sa dau jos antena si sa umblu la contactele alea... This post has been edited by z_fdd bacau: 16 Aug 2014, 15:55 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
recomand un amplificator de semnal. si nu mai aveti probleme
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
![]() dar totusi vreau sa rezolv si asta, imi sta pe creier sa stiu ca nu pot merge cu antena in sus ![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
rs09 |
![]()
|
Am dat cu wd40 la suport, acum se misca foarte bine antena dar cred ca trebuie strans suportul de antena din interiorul masinii pentru ca baza se misca foarte mult. Stiti cumva ce cheie imi trebuie ?
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
Iti trebuie o tubulara, cred ca de 8, nu mai stiu exact...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
rs09 |
![]()
|
Multumesc pentru ajutor
|
--------------------
renault
symbol 1.4 8v
2008
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
ai grija: daca a iesit tumburucul ala de plastic de langa surub, vezi sa intre bine la loc si sa nu il rupi, altfel te trezesti ca iti intra apa cand ploua
![]() poate acum nu stii despre ce vorbesc, dar cand o sa dai jos plafoniera, o sa vezi ca langa surub e o gaura in tabla in care intra un picior de plastic de cativa milimetri ![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
Apropo de semnal, eu am cumparat masina cu antena rupta, am cumparat ceva banal din magazin auto, 10 ron suportul 10 ron bățul) dar prin prost, evindent la banii astia...
de unde gasim amplificator sau cineva care foloseste asa ceva si recomanda un model anume |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
la mine e inca originala... iar contactele sunt facute bine... si tot prind prost... nu stiu care e faza, zilele urmatoare o sa aduc de la tara spray-ul de contacte si dau pe-acolo, poate, poate.....
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Sa nu fie de vina cablul de la antena care coboara la radio, stiu ca trebuie sa aiba o anumita impedanta 75 ohm parca...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
ok, asta inteleg... dar de ce sa nu mai mearga asa, de nebun? are momente cand prinde, are momente cand se intrerupe. dar oricum ''fidelitatea'' nu mai e aceeasi... o sa-l masor maine, daca apuc
daca nu, trebuie sa gasesc o solutie, e enervant sa nu pot asculta radio nici macar in oras ![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(razvantrc @ 18 Aug 2014, 13:17) Apropo de semnal, eu am cumparat masina cu antena rupta, am cumparat ceva banal din magazin auto, 10 ron suportul 10 ron bățul) dar prin prost, evindent la banii astia... de unde gasim amplificator sau cineva care foloseste asa ceva si recomanda un model anume http://www.mivarom.ro/catalog/product_info...al-radio-p-5146 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Daca se misca soclul antenei,sigur intra apa.Controlati bine si atentie ca acel soclu din plastic devine casant in timp...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
da, ma gandeam la o izolare cu silicon... sau are cineva alta idee?
problema e ca inca nu am reusit sa o misc, am dat cu toate unsorile posibile, nu vrea sa se urneasca... nici nu se desfileteaza, nici nu se mai regleaza pe verticala, zici ca a dat ortu' popii... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
un sfat de la mine ar fi ca ai putea schimba antena ,totul e sa insisti putin asupra ei,sa o schimbi cu totul cu soclu pt ca in caz de ploaie te vei alege cu o galeata de apa in masina
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
- B 25 wiz Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
am insistat si rasinsistat
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
underdog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 18 March 08 From: Bucuresti - Dristor town ![]() |
cautati o antena la dezmembrari de bicorp, laguna, golf 4, bora (baza mare indica amplificator de semnal) spargeti-o, faceti legatura firelor cu antena existenta, indesati-o intre plafoniera si plafon si cam aia e
|
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|
BannedHost |
![]()
|
Tensiune nu trebuie sa ii dai la acel amplificator de semnal ?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:52 |