problema turatie motor
![]() ![]() ![]() |
problema turatie motor
alexander11 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|||
nicu rares |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 18 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
Salut, vad ca nu a raspuns nimeni asa ca ma incumet eu sa iti dau cateva sfaturi, in prima faza pune un tester pe ea si vezi ce zice, daca are vreo eroare retinuta, daca nu incearca sa monitorizezi utilizand testerul parametrii in timp real si vezi daca corespund valorile turatiei date de tester cu ce afiseaza bordul, poti incerca de asemenea sa cureti senzorul de turatie, de asemenea curata si acel actuator dupa clapeta de acceleratie care se ocupa de managementul relanti-ului. Bafta!
|
--------------------
renault
megane 1
2003 Renault=Masina buna
|
|
alexander11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 August 14 ![]() |
Salut. Am rezolvat problema, am schimbat pedala de acceleratie si acum nu mai ramane turata .
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005
|
|
Lrnd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 14 ![]() |
salut ...stie cineva de ce nu trage motorul,,am un megane 2 din 2005,benzina 1 ,6..al turez si abia trage,,daca am vre o 2 persoane sanatoase crescute si urc pe un deal trebuie sa urc cu antaia,,ma poate ajuta cineva?
|
--------------------
renault
megane 2
- cj 17 Lsd
2005 berlina
|
|
nicu rares |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 18 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
Mai este si pompa de benzina problema principala daca nu a fost schimbata si-n general pompele initiale dupa 160000-180000km creeaza diverse probleme, si-n final eterna bobina de inductie.
|
--------------------
renault
megane 1
2003 Renault=Masina buna
|
|
Tajmahal777 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 15 October 14 From: Bucharest ![]() |
Salut! Cat te-a costat sa schimbi pedala de acceleratie si unde ai facut-o? Megane-ul meu se supratureaza cand schimb vitezele, dar nu ramane asa, sta 1-2 secunde si apoi revine la turatia corespunzatoare.
|
--------------------
Renault
Captur
2019 TCe 0.9 Benzina/Life Evo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:32 |